Laptop (413 Produkte)

Laptop Apple Macbook Pro 13″, 8GB, 256GB SSD, Core i5
Asnjë vlerësim

Macbook Air 13’’ vjen me ekran 13 inch Retina 2K, tastieren magjike, mekanizmin e menteshave te ri-dizajnuar, audio me kualitet te larte dhe sistem te avancuar termik. Procesor Core i5. Shpejtesi dhe kualitet shume i larte... Lexo më shumë

from 159,900.00ALL
at 2 stores
Laptop Apple Macbook Pro 15″, 16GB, 512GB SSD, Core i9 (2019)
Asnjë vlerësim

Me shume fuqi. Me shume performance. Me shume profesional. Me fuqi te larte vjen dhe performance me e larte.... Lexo më shumë

from 369,900.00ALL
at 2 stores
Dell Inspiron 2-in-1 5491 14″, 8GB, 256GB SSD, Core i5
Asnjë vlerësim

Ekran 14 inch me rezolucion Full HD. Procesor te gjenerates se 10. Tastiere me ndricim. Kontrolloni dhe plotesoni... Lexo më shumë

from 115,500.00ALL
at 2 stores
Dell NB Inspiron 5570 15.6″, 16GB, 256GB SSD, Core i5
Asnjë vlerësim

Ekran 15.6 inch me rezolucion Full HD. Procesor te gjenerates se 8 dhe karte grafike AMD Radeon 4GB te dedikuar.... Lexo më shumë

from 89,900.00ALL
at 2 stores
Lenovo Ideapad 3 15.6″, 8GB, 256GB SSD, AMD
Asnjë vlerësim

Bli online Laptop te markes Lenovo. Ekran 15.6 inch me rezolucion Full HD. Kontrolloni dhe plotesoni cdo detyre... Lexo më shumë

from 69,900.00ALL
at 2 stores
Dell NB Inspiron 5570 15.6″, 8GB, 256GB SSD, Core i5
Asnjë vlerësim

Ekran 15.6 inch me rezolucion Full HD. Procesor te gjenerates se 8 dhe karte grafike AMD Radeon 4GB te dedikuar.... Lexo më shumë

from 79,900.00ALL
at 2 stores
Lenovo Ideapad V15-IIL 15.6″, 8GB, 128GB SSD, Core i3
Asnjë vlerësim

Bli online laptop Lenovo Ideapad V15-IIL me ekran ekran 15.6 inch dhe rezolucion Full HD. Kontrolloni dhe plotesoni... Lexo më shumë

from 58,900.00ALL
at 2 stores
Laptop Apple Macbook Air 13″, 8GB, 256GB SSD, Core i3 (2020)
Asnjë vlerësim

Macbook Air 13’’ vjen me ekran 13 inch Retina 2K, tastieren magjike, mekanizmin e menteshave te... Lexo më shumë

from 134,900.00ALL
at 2 stores
Dell NB Inspiron 5570 15.6″, 8GB, 256GB SSD, Core i7
Asnjë vlerësim

Ekran 15.6 inch me rezolucion Full HD. Procesor te gjenerates se 8 dhe karte grafike AMD Radeon 4GB te dedikuar.... Lexo më shumë

from 99,900.00ALL
at 2 stores
Asus ZenBook 13.3″, 16GB, 512GB SSD, Core 17
Asnjë vlerësim

Bli online laptop Asus ZenBook me ekran 14 inch dhe rezolucion Full HD. Kontrolloni dhe plotesoni cdo detyre te... Lexo më shumë

from 149,900.00ALL
at 2 stores
Asus TUF Dash F15 Gaming 15.6″, 16GB, 512GB SSD, Core i7
Asnjë vlerësim

Bli online modelin me te ri te laptopit Gaming nga Asus, TUF Dash F15. Prodhuar per te luajtur lojrat me te fundit me performance te larte dhe me grafika te qarta. Ekran me frekuence rifreskimi 144Hz. Karte grafike me 6GB memori... Lexo më shumë

from 17,990.00ALL
at 2 stores
Laptop HP 250 G7 15.6″, 4GB, 128GB SSD, Celeron
Asnjë vlerësim

Bli online laptop HP te tipit Notebook. Me ekran 15.6 inch me rezolucion FHD. Kontrolloni dhe plotesoni cdo detyre... Lexo më shumë

from 44,490.00ALL
at 2 stores