Lavastovilie (87 Produkte)

Lavastovilje Whirlpool WSIP 4O23 PFE
Asnjë vlerësim

Power Clean Pro (Sensori zbulon nivelin e papastertise duke rregulluar parametrat e ciklit te larjes dhe vendos fuqine e sprucatoreve te pasem duke bere larje intensive) Multi Zone (Te lejon te zgjedhesh zonat e larjes) Pr... Lexo më shumë

from 66,390.00ALL
at 1 stores
Lavastovilje Whirlpool WBC 3C26 X
Asnjë vlerësim

8 programe 3 temperatura6TH SENSE TECHNOLOGY (sensor inteligjent zbulon nivelin e papastertise dhe rregullon... Lexo më shumë

from 70,390.00ALL
at 1 stores
Lavastovilje Electrolux EEA12100L
Asnjë vlerësim

Klasa e efiçencës së energjisë A+Performanca e larjes APerformanca e tharjes AAirDrayPajisja antirrjedhjeKonsumi i ujit: max 9.9 lNiveli i zhurmës:49 dB... Lexo më shumë

from 75,990.00ALL
at 1 stores
Lavastovilje Whirlpool WFO 3O33 PL X
Asnjë vlerësim

Lavastovilje Whirlpool WFO 3O33 PL X

from 76,990.00ALL
at 1 stores
Lavastovilje Electrolux EEM63310L
Asnjë vlerësim

8 programe 4 temperaturatInstalimi: Plotësisht i integruarProgramet e lavastoviljes:160 Minutes 60 Minutes 90 Minutes AUTO Sense Eco Machine Care Quick 30 Minutes Shplaj & MbajIndikatorët për Dritë në dysheme me dy ... Lexo më shumë

from 87,990.00ALL
at 1 stores
Lavastovilje Whirlpool WIO 3T133 PLE
Asnjë vlerësim

Lavastovilje Whirlpool WIO 3T133 PLE

from 87,990.00ALL
at 1 stores
Lavastovilje Samsung DW 60M6050SS/EO
Asnjë vlerësim

Gjerësi 60 cm, 14 vendëshe Klasa e efiçencës së energjisë A++ Performanca e larjes A Performanca e tharjes A 7 programe, 5 temperatura Programe : Automatic normal; Intense; Auto cleaning; Delicate; Eco; SpeedBooster Fu... Lexo më shumë

from 98,990.00ALL
at 1 stores
Lavastovilje Candy CDI 2T1047
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Lavastovilje Candy CDI 2T1047 Kjo pjatalarese elegant dhe moderne incaso 45 cm me klasin e energjise A ++ eshte perfekte per çdo kuzhine! Zgavra e gjere ngarkon deri ne 10 cilesime standarde te vendit per te gji... Lexo më shumë

from 45,990.00ALL
at 1 stores
Lavastovilje ESL 5355 LO
Asnjë vlerësim

Lavastovilje Electrolux inkaso pa panel Ekran LCD Kontroll elektronik me butona Gjerësi 60 cm, 13 vendëshe Klasa e efiçencës së energjisë A+++ Performanca e larjes A Performanca e tharjes A Tharja:Kondesim/Natyrale 6 progr... Lexo më shumë

from 87,990.00ALL
at 1 stores
Lavapjate Formhaus D200 Alpina
Asnjë vlerësim

Rezistent ndaj goditjeve Rezistent ndaj njollave, Rezistent ndaj nxehtësisë Nuk ka  arome Punim me dore Cilësi të jashtëzakonshme.... Lexo më shumë

from 23,990.00ALL
at 1 stores
Lavapjate Formhaus N200S Alpina
Asnjë vlerësim

Rezistent ndaj goditjeve Rezistent ndaj njollave, Rezistent ndaj nxehtësisë Nuk ka  arome Punim me dore Cilësi të jashtëzakonshme.... Lexo më shumë

from 23,990.00ALL
at 1 stores
Lavastovilje AEG FSE73727P
Asnjë vlerësim

Lavastovilje inkaso me panel te fshehur Gjeresia 60 cm 13 vendeshe 7 programe 4 temperatura Tharja:... Lexo më shumë

from 111,990.00ALL
at 1 stores
Lavapjate Formhaus N200S Croma
Asnjë vlerësim

Rezistent ndaj goditjeve Rezistent ndaj njollave, Rezistent ndaj nxehtësisë Nuk ka  arome Punim me dore Cilësi të jashtëzakonshme.... Lexo më shumë

from 29,990.00ALL
at 1 stores
Lavapjate Nemo N100 Alpina
Asnjë vlerësim

Rezistent ndaj goditjeve Rezistent ndaj njollave,  Rezistent ndaj nxehtësisë  Nuk ka  arome Punim me dore Cilësi të jashtëzakonshme.... Lexo më shumë

from 23,990.00ALL
at 1 stores
Lavapjate Nemo N100 Croma
Asnjë vlerësim

Rezistent ndaj goditjeve Rezistent ndaj njollave,  Rezistent ndaj nxehtësisë  Nuk ka  arome Punim me dore Cilësi të jashtëzakonshme... Lexo më shumë

from 23,990.00ALL
at 1 stores
Lavastovilje Whirlpool WSIC 3M17
Asnjë vlerësim

6TH SENSE TECHNOLOGY (sensor inteligjent zbulon nivelin e papastertise dhe rregullon parametrat e ciklit te larjes.) Programet: Auto 50 -65 °, Prewash, Fast 45˚, Eco 50°, Intensive 70˚ Kontroll elektronik me bu... Lexo më shumë

from 52,790.00ALL
at 1 stores
Lavapjate Formhaus N200S Nero
Asnjë vlerësim

Rezistent ndaj goditjeveRezistent ndaj njollave Rezistent ndaj nxehtësisëNuk ka aromePunim me doreCilësi të jashtëzakonshme.... Lexo më shumë

from 23,990.00ALL
at 1 stores