Lavatrice (175 Produkte)

Lavatrice Elektra EWM7120P4
Asnjë vlerësim

Lavatrice Elektra  EWM7120P4 Lavatrice me kapacitet lares 7 kg dhe 1200 xhiro centrifugimi RPM. Lavatriçja ka karakteristika që garantojnë performancë të shkëlqyer dhe ka një gamë të gjerë programesh, ideale pë... Lexo më shumë

from 34,990.00ALL
at 2 stores
Tharese rrobash EW9H 378 S
Asnjë vlerësim

Teknologjia e pompës së nxehtësisë siguron efikasitet të lartë të energjisë deri në 40%. SmartSense System : Sistem inteligjent i cili optimizon kohën dhe konsumin e energjisë në varësi të nivelit të lageshtirës Tw... Lexo më shumë

from 127,990.00ALL
at 1 stores
Lavatrice Samsung WW80T4020EE1LE
Asnjë vlerësim

Hygiene Steam -Cikli Hygiene Steam përmirëson cilësinë e pastrimit të rrobave tuaja pa trajtim paraprak. Ai çliron avull nga fundi i kazanit në mënyrë që çdo artikull të jetë plotësisht i përfshirë nga avulli... Lexo më shumë

from 64,990.00ALL
at 1 stores
Lavatrice Whirlpool FFL 7238 W EE
Asnjë vlerësim

6Th Sense Technology: Rregullim automatik i konsumit te energjise kohes dhe ujit ne varesi te ngarkeses dhe llojit... Lexo më shumë

from 66,990.00ALL
at 1 stores
Lavatrice AEG L6FLG48S
Asnjë vlerësim

Teknologjia e motoriit Inverter garanton efiçencë më të lartë në energji si dhe nivel zhurme më të reduktuar. Pajisja mundeson rregullimin automatik te kohës konsumit të ujit dhe energjisë në varësi ... Lexo më shumë

from 67,190.00ALL
at 1 stores
Lavatrice Indesit BWE 81285X W EE N
Asnjë vlerësim

Push & Go: Program larje automatike per 50’ eficent per ngarkesa te vogla 4 kg me temp 30º -Water Balance Plus: Sensor i cili garanton maksimumin e konsumit te ujit ne varesi te ngarkeses... Lexo më shumë

from 67,990.00ALL
at 1 stores
Lavatrice Beko WUE6511XWW
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Lavatrice Beko WUE6511XWW Lavatrice e markes Beko ne modelin WUE6511XWW Dizenjuar me xhamin e lakuar te deres ne sistemin AquaWave® dhe lopatat e projektuara per te levizur cdo rrobe butesisht dhe duke permiresu... Lexo më shumë

from 29,990.00ALL
at 1 stores
Lavatrice L7 FBE 69 SA
Asnjë vlerësim

Teknologjia ÖKOMix : Mikson ujin me detergjentin 6 min para se te te filloje procesi I larjes dhe e shperndan ate ne menyre te njetratshme ne te gjithe rrobat AutoDose: Sensor automatik i detergjenitit dhe zbutesit I ci... Lexo më shumë

from 140,790.00ALL
at 1 stores
Lavatrice Fuego WMFGV70812
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Lavatrice Fuego WMFGV70812 Lavatrice e markes Fuego ne modelin Wmfgv70812 Ne ngjyre te bardhe Ne garanci 24 muaj Lani rrobat ne lavatricen e qendrueshme ne kohe duke siguruar rroba qe i rezistojne larjes ... Lexo më shumë

from 24,990.00ALL
at 1 stores
Lavatrice Whirlpool FFB 7438 BV EE
Asnjë vlerësim

6Th Sense Technology: Rregullim automatik i konsumit te energjise kohes dhe ujit ne varesi te ngarkeses dhe llojit te materialit nepermjet 6 sensoreve FreshCare + : Program avulli ne fund te cdo programi larjeje I cili siguron r... Lexo më shumë

from 69,990.00ALL
at 1 stores
Lavatrice Samsung WW90T4020EE1LE
Asnjë vlerësim

Hygiene Steam -Cikli Hygiene Steam përmirëson cilësinë e pastrimit të rrobave tuaja pa trajtim paraprak. Ai çliron avull nga fundi i kazanit në mënyrë që çdo artikull të jetë plotësisht i përfshirë nga avulli... Lexo më shumë

from 69,990.00ALL
at 1 stores
Lavatrice Beko WTV 7522 XCW
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Lavatrice Beko WTV 7522 XCW Lavatrice e markes Beko ne teknologjine StainExpert ™ qe heq cdo njolle duke eleminuar cdo metode tradicionale Kafe salce cokollate makiazh asnje njolle nuk do te rezistoje Ne garanci ... Lexo më shumë

from 33,990.00ALL
at 1 stores
Lavatrice Beko WUE7612XST
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Lavatrice Beko WUE7612XST Lavatrice e markes Beko ne teknologjine StainExpert ™ qe heq 24 lloje te ndryshme njollash duke eleminuar cdo metode tradicionale Kafe salce cokollate makiazh asnje njolle nuk do te re... Lexo më shumë

from 32,990.00ALL
at 1 stores
Lavatrice Samsung WW81T301MWW/LE
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Lavatrice Samsung WW81T301MWW/LE Lavatrice e markes Samsung ne teknologjine Quick Wash per te ofruar larje ne kapacitet deri ne 2 kg ne vetem 18 minuta (kapaciteti eshte 8 litra) Hiqni dore nga grumbulimi i rroba... Lexo më shumë

from 42,990.00ALL
at 1 stores
Lavatrice Whirlpool FFB 8448 BV EE
Asnjë vlerësim

6Th Sense Technology: Rregullim automatik i konsumit te energjise kohes dhe ujit ne varesi te ngarkeses dhe llojit te materialit nepermjet 6 sensoreveFreshCare + : Program avulli ne fund te cdo programi larjeje I cili siguron ri... Lexo më shumë

from 71,990.00ALL
at 1 stores
Larese-Tharese Hisense WDQA1014EVJM
Asnjë vlerësim

Larese -Tharese Hisense Programet bazë: Të pambukta Te leshta Steam Technology : Teknologjia e avullit e cila largon bakteret duke reduktuar dhe rrudhat dhe gjithashtu ofron hekurosje te lehte . Perzgjedhje e temperature... Lexo më shumë

from 71,990.00ALL
at 1 stores
Tharese rrobash T 8DEC68 S
Asnjë vlerësim

ProSense® : sistem inteligjent i cili optimizon kohen dhe konsumin e energjise ne varesi te ngarkeses. Absolute Care ™: sistemi rregullon automatikisht drejtimin dhe shpejtesine e rrotullimit te kazanit dhe temperaturen p... Lexo më shumë

from 140,790.00ALL
at 1 stores
Lavatrice Candy BWM4 137PH6/1-S
Asnjë vlerësim

Lavatrice e markes Candy modeli BWM4 137PH6/1-S Me nje kapacitet lares prej 7 kg dhe 1300 xhiro centrifugimi RPM Lavatriçja ka 3 karakteristika  Ajo komandohet me wifi, pra komanden mund tja vendosesh nga telefoni ... Lexo më shumë

from 39,990.00ALL
at 1 stores
Lavatrice Candy BWM 148PH7/1-S
Asnjë vlerësim

Lavatrice e markes Candy modeli BWM 148PH7/1-S  Me nje kapacitet lares prej 8 kg dhe 1400 xhiro centrifugimi RPM Lavatriçja ka 3 karakteristika  Ajo komandohet me wifi, pra komanden mund tja vendosesh nga telefoni ... Lexo më shumë

from 44,990.00ALL
at 1 stores