Filtra
Preferuara
 

Lente Kontakti (5 Produkte)

Lente kontakti DAILIES TOTAL 1
Asnjë vlerësim

DAILIES TOTAL 1  Lentet e kontaktit TOTAL 1 ofrojnë rehati të jashtëzakonshme duke aktivizuar lagështinë, pikërisht aty ku është e nevojshme gjatë gjithë ditës. PEG është një hidratues që përdoret për reh... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Lente kontakti Proclear
Asnjë vlerësim

Teknologjia e patentuar PC ™ PC Teknologji ekskluzive e CooperVision ™ krijon një material unik të lenteve në të cilin molekulat fosforilkoline (PC) tërheqin dhe lidhin ujin në sipërfaqe, duke krijuar një mburoj... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Lente me Kontakt Miru 1Day
Asnjë vlerësim

Lente me Kontakt Miru 1Day One Day, Flat Pack u krijua posaçërisht për të zvogëluar shanset e kontaminimit të sipërfaqes së brendshme të lenteve. Kur pakoja është e hapur, sipërfaqja e jashtme e lenteve gjithmo... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Solucion Pastrimi Lente
Asnjë vlerësim

Solucion unik me baze te acidit hyaluronic i pershtatshem per perdoruesit e lenteve me kontakt.  Zgjidhje polivalente dezinfekton ne menyre te perkryer, pastron, hidraton, ruan, lan dhe heq depozitat e proteinave.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Lente kontakti 1 Ditore DAILIES
Asnjë vlerësim

Lente me Kontakt Ditore 1 Day DAILIES ACP Lentet me kontakt AquaComfort Plus® ofrojnë rehati të jashtëzakonshme duke aktivizuar lagështinë, pikërisht aty ku është e nevojshme gjatë gjith... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores