Filtra

Libra Për Fëmijë (6 Produkte)

Harry Potter dhe princi gjakpërzier (6)
Asnjë vlerësim

Le ta themi që me të parën dhe nuk është thjesht entuziazëm! Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier është i shpejtë, nxitës, me një dramë të papërballueshme! Daily Mail "Çdo faqe përmban surpriza të reja. Ë... Lexo më shumë

from 1,000.00ALL
at 1 stores
Harry Potter dhe urdhri i Feniksit (5)
Asnjë vlerësim

Me gjithë ato paralajmërime që Lordi Fluronvdekje po kthehet, Harri dhe Dambëlldori do shënjestrohen nga autoritetet e Ministrisë së Magjisë, teksa një burokrate me autoritet Dolores Umbridxh, do të shpallet ... Lexo më shumë

from 1,120.00ALL
at 1 stores
Kafshët fantastike
Asnjë vlerësim

Eksploruesi dhe magjizoologu Njut Skamandër sapo ka mbaruar një udhëtim rreth botës në kërkim të krijesave magjike më të rralla dhe të pazakonshme. Mbërrin në Nju Jork duke menduar se qëndrimi I tij do të jetë v... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Magjia e dëshirës
Asnjë vlerësim

Aleksia dhe Koner gjenden në njëvend magjishëm e të panjohur, ku ndodhin shumë të papritura dhe rreziqe eku binjakët përballen me personazhet e përrallave të dashura që lexonin kurishin fëmijë. Bota e Aleksias dh... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores