Filtra
Preferuara
 
Dyqane
 

Mates Tensioni (15 Produkte)

LAICA Aparat tensioni kyci BM1007L
Asnjë vlerësim

Laica Aparat tensioni kyci BM1007L Eshte nje aparat tensioni elektronik automatik qe vendoset te pjesa e kycit.... Lexo më shumë

from 3,990.00ALL
at 1 stores
LAICA Aparat Tensioni Krahu BM2604L
Asnjë vlerësim

Laica Aparat Tensioni Krahu BM2604L Mates tensioni automatik qe vendoset te pjesa e krahut. Lejon shfaqjen e... Lexo më shumë

from 5,990.00ALL
at 1 stores
Aparat Tensioni LAICA BM3501F
Asnjë vlerësim

Mates tensioni dixhital. Tregues per hiper tension. Shifra te medha dhe ekran i ndricuar per shikueshmeri te qarte. Fikje automatike. Mban deri 90 matje ne memorie Permasat e "byzylykut" 22 – 42 cm. Permasat e ek... Lexo më shumë

from 7,490.00ALL
at 1 stores
Aparat Tensioni KYCI LAICA BM3000F
Asnjë vlerësim

Mates tensioni dixhital. Tregues per hiper tension. Shifra te medha dhe ekran i ndricuar per shikueshmeri te qarte. Fikje automatike. Mban deri ne 30 matje deri ne 4 persona me date dhe ore ne memorie (total 120 matj... Lexo më shumë

from 3,490.00ALL
at 1 stores
Mates Pulsi Esperanza ECo001
Asnjë vlerësim

Mates Pulsi Esperanza ECo001 Ju lejon te kontrolloni shpejt, lehte dhe pa dhimbje shendetin tuaj kudo dhe sa here qe deshironi Aplikim i thjeshte mjafton te vendoset ne gishtin tregues Brenda 3 sekondave lexoni rezultatet s... Lexo më shumë

from 2,990.00ALL
at 1 stores
Hartmann Tensoval Mobil Aparat Tensioni
Asnjë vlerësim

Monitori praktik per matjen e presionit arterial ne personat aktiv. Mat presionin ne kycin e dores nepermjet metodes oshilometrike. Ky aparat ju vjen ne ndihme per te parandaluar problemet kardiovaskulare edhe gjate ... Lexo më shumë

from 5,990.00ALL
at 1 stores
Termometer dixhital infrared RT-105
Asnjë vlerësim

Termometer dixhital Infrared RT-105 Termometer dixhital per nje matje te sakte dhe te shpejte te temperatures me distance 4 cm. Termometer me ekran dixhital LCD shume i lehte e praktik per t’u perdorur. Tregues laz... Lexo më shumë

from 2,990.00ALL
at 1 stores
Termometer Braun Stick PRT1000
Asnjë vlerësim

Termometer Braun Stick PRT1000 Ky termometer me shpejtesi te larte Braun eshte i pershtatshem per te gjitha... Lexo më shumë

from 1,590.00ALL
at 1 stores
Termometer Braun Stick Age Precision PRT2000
Asnjë vlerësim

Termometer Braun Stick Age Precision PRT2000 Nje termometer dixhital teper i dobishem ,i cili permban teknologjine e Age Precision ®. Ofron udhezime per temperature te rregullueshme nga akspekti i moshes,ku te cilat marrin ed... Lexo më shumë

from 2,190.00ALL
at 1 stores
Termometer Braun NoTouch&Forehead W/Age Precision BNT40
Asnjë vlerësim

Termometer Braun NoTouch&Forehead W/Age Precision BNT40 Termometer balli pa funksione prekese.Projektuar me... Lexo më shumë

from 8,190.00ALL
at 1 stores
Termometer Braun Scan 3-Compact Ear IRT3030
Asnjë vlerësim

Termometer Braun Scan 3-Compact Ear IRT3030 Me dizanje te pergjithshem kompakt,termometri Braun ThermoScan® 3 eshte i shpejte ,i bute dhe i lehte per tu perdorur.Mjafton vetem nje lexim dhe ju ndihmon per te kuptuar tempe... Lexo më shumë

from 4,590.00ALL
at 1 stores
Termometer Braun Age Precision IRT6520NO
Asnjë vlerësim

Termometer Braun Age Precision IRT6520NO Perkufizimi i etheve ndryshon me moshen.Braun ThermoScan® 7 permban teknologjine e paprovuar Age Precision® nje udhezim i temperatures i cili eshte i rregullueshem per moshen ... Lexo më shumë

from 8,990.00ALL
at 1 stores
Mates Tensioni Imetec BP2 200
Asnjë vlerësim

Mates Tensioni Imetec BP2 200 Mates tensioni dixhital. Tregues per hiper tension. Shifra te medha dhe ekran... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Mates Tensioni Imetec Medium Wrist BP2 100
Asnjë vlerësim

Mates Tensioni Imetec Medium Wrist BP2 100 Mates tensioni dixhital. Tregues per hiper tension. Shifra te medha dhe ekran i ndricuar per shikueshmeri te qarte. Tregues i ndare per pulsin dhe rrahjet e zemres. Fikje automa... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores