Filtra
Preferuara
 
Dyqane
 

Mbrojtje nga Insektet (9 Produkte)

Spraj kunder insekteve Insettivia Geranio Zig Zag 100 ml
Asnjë vlerësim

Spraj kunder insekteve Insettivia Geranio Zig Zag 100 ml Sperkateni sprajtin ne lekure, ai do te largoje insektet apo mushkonjat. Sprajtin kunder mushkonjave nuk rekomandohet per femijet nen 2 vjeç dhe per njerezit me gervish... Lexo më shumë

from 290.00ALL
at 1 stores
Spraj kunder mushkonjave & insekteve Talc Zig Zak 100 ml
Asnjë vlerësim

Spraj kunder mushkonjave & insekteve Talc Zig Zak 100 ml Sperkateni sprajtin ne lekure, ai do te largoje insektet apo mushkonjat. Sprajtin kunder mushkonjave nuk rekomandohet per femijet nen 2 vjeç dhe per njerezit me gervish... Lexo më shumë

from 290.00ALL
at 1 stores
Spraj kunder insekteve Insettivia Lime Amaro Zig Zag 100 ml
Asnjë vlerësim

Spraj kunder insekteve Insettivia Lime Amaro Zig Zag 100 ml Sperkateni sprajtin ne lekure, ai do te largoje insektet apo mushkonjat. Sprajtin kunder mushkonjave nuk rekomandohet per femijet nen 2 vjeç dhe per njer... Lexo më shumë

from 290.00ALL
at 1 stores
Spraj kunder insekteve Insettivia Sandalo E Magnolia Zig Zag 100 ml
Asnjë vlerësim

Spraj kunder insekteve Insettivia Sandalo E Magnolia 100 ml Sperkateni sprajtin ne lekure, ai do te largoje insektet apo mushkonjat. Sprajtin kunder mushkonjave nuk rekomandohet per femijet nen 2 vjeç dhe per njere... Lexo më shumë

from 279.00ALL
at 1 stores
Spraj kunder insekteve Insettivia Inodore Zig Zag 100 ml
Asnjë vlerësim

Spraj kunder insekteve Insettivia Inodore Zig Zag 100 ml Sperkateni sprajtin ne lekure, ai do te largoje insektet apo mushkonjat. Sprajtin kunder mushkonjave nuk rekomandohet per femijet nen 2 vjeç dhe per njerezit me gervish... Lexo më shumë

from 290.00ALL
at 1 stores
Locion kunder insekteve Tropical Lime Zig Zag 100 ml
Asnjë vlerësim

Locion kunder insekteve Tropical Lime Zig Zag 100 ml Locion anti-trup, i qendrueshem dhe efektiv, ideal per te mbajtur larg insektet me agresive siç jane mushkonjat tropikale Locion kunder mushkonjave nuk rekomandohet ... Lexo më shumë

from 300.00ALL
at 1 stores
Locion kunder insekteve Tropical Talco Zig Zag 100 ml
Asnjë vlerësim

Locion kunder insekteve Tropical Talco Zig Zag 100 ml Locion anti-trup, i qendrueshem dhe efektiv, ideal per te mbajtur larg insektet me agresive siç jane mushkonjat tropikale Locion kunder mushkonjave nuk rekomandohet p... Lexo më shumë

from 300.00ALL
at 1 stores
Locion kunder insekteve Tropical Geranio Zig Zag 100 ml
Asnjë vlerësim

Locion kunder insekteve Tropical Geranio Zig Zag 100 ml Locion anti-trup, i qendrueshem dhe efektiv, ideal per te mbajtur larg insektet me agresive siç jane mushkonjat tropikale Locion kunder mushkonjave nuk rekomandoh... Lexo më shumë

from 300.00ALL
at 1 stores
Locion kunder insekteve Per Lekure Sensitive Zig Zag 100 ml
Asnjë vlerësim

Locion kunder insekteve Per Lekure Sensitive Zig Zag 100 ml Locion shume efektiv per lekure sensitive, ideal per te mbajtur larg insektet. Locion kunder mushkonjave nuk rekomandohet per femijet nen 2 vjeç dhe per nj... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores