Mikrovale (33 Produkte)

Mikrovale Whirlpool AMW 730/NB
Asnjë vlerësim

Mikrovale Whirlpool AMW 730/NB Kontroll elektronik me butona Programim elektronik i kohës Programe : ngrohje / shkrirje/pjekje Kapaciteti: 31 L... Lexo më shumë

from 68,790.00ALL
at 1 stores
Mikrovale Whirlpool AMW 730/WH
Asnjë vlerësim

6TH SENSE Technology: rregllim automatik I konsumit dhe kohes se gatimit 3D Technology: shperndarje e nxehtesise... Lexo më shumë

from 68,790.00ALL
at 1 stores
Mini furre DeLonghi EO20312
Asnjë vlerësim

3 Funksione gatimi Kapaciteti: 20 L Termostat I rregullueshem (80-200˚ C) Opsion për ruajtjen e nxehtësise Koha max e punës 120 min, Lehtësisht e pastrueshme Sinjal akustik... Lexo më shumë

from 11,990.00ALL
at 1 stores
Mikrovale Samsung MG23F301TAS/OL
Asnjë vlerësim

F300G përmban një pjesë të brendshme qeramike të lëmuar që është e lehtë për t'u pastruar dhe nuk gërvishtet apo nuk e humb ngjyrën me kalimin e kohës. Hapësira e brendshme anti-bakteriale dhe rezistue... Lexo më shumë

from 20,990.00ALL
at 1 stores
Mikrovale Samsung MS23F301TAS/OL
Asnjë vlerësim

Koha max e punes 99 min, Veshje e brendeshme qeramike/ antibakteriale, 6 nivele fuqie, Program gatimi automatik,... Lexo më shumë

from 16,990.00ALL
at 1 stores
Mikrovale Samsung FG 87SST/BOL
Asnjë vlerësim

Funksion ngrohje, shkrirje 800 W Kohe max gatimi 90 min!

from 47,990.00ALL
at 1 stores
Mikrovale Samsung MS23F301TAK/OL
Asnjë vlerësim

Koha max e punes 99 minVeshje e brendshme qeramike6 nivele fuqie Ekran LEDSinjal akustik i perfundimit te programit

from 16,990.00ALL
at 1 stores
Mikrovale Whirlpool AMW 4910/IX
Asnjë vlerësim

Programe : ngrohje / shkrirje Materiali inox kunder shenjes se gishtave 3D Technology (shperndarje e nxehtesise... Lexo më shumë

from 47,190.00ALL
at 1 stores
Mikrovale Bosch FFL020MS2
Asnjë vlerësim

5 nivele fuqie Koha max e punes 60min Sinjal akustik i perfundimit te programit E lehte per tu pastruar

from 19,990.00ALL
at 1 stores
Mikrovale LMS 4253 TMW
Asnjë vlerësim

Mikrovale electrolux 60 cm. Funksion ngrohje, shkrirje,pjekje, grill.

from 75,990.00ALL
at 1 stores
Mikrovale KMFE 172 TEX
Asnjë vlerësim

Mikrovale electrolux 60 cm. Funksion ngrohje, shkrirje,pjekje, grill. Kontrolli: Elektronik me prekje

from 79,190.00ALL
at 1 stores
Mikrovale LMS 2203 EMX
Asnjë vlerësim

Mekanizmi i hapjes së derës: Kontroll me shtypjeFunksionet e gatimit: MikrovalëFuqia e mikrovalës: 700 Watt 5 nivelePrograme automatike shkrirjeje me peshëSinjali i përfundimit të kohës së gatimitPrograme automati... Lexo më shumë

from 38,990.00ALL
at 1 stores
Mikrovale Whirlpool AMW 435/IX
Asnjë vlerësim

Jet Start / Jet Defrost Ngrohje dhe shkrirje deri ne 7 here me e shpejte se programet normale. Kapaciteti: 22 L

from 39,990.00ALL
at 1 stores
Mikrovale AEG MSB 2547D-M
Asnjë vlerësim

Mikrovale+Grill AEG Funksion Ngrohje, Shkrirje, Pjekje. Kapaciteti: 25 L

from 53,990.00ALL
at 1 stores
Mikrovale Whirlpool AMW 730/IX
Asnjë vlerësim

Quartz Grill - ngrohje dhe gatim me I shpejte per ushqimet ne krahasim me nje grill tradicionale. Kapaciteti: 31 L

from 68,790.00ALL
at 1 stores
Mikrovale Whirlpool W7 MN840
Asnjë vlerësim

5 Metodat e GatimitGatim i freskëtVentilimi frontal

from 61,590.00ALL
at 1 stores
Mikrovale Vivax MWO-2077
Asnjë vlerësim

Koha max e punes 35 min 5 nivele fuqie Sinjal akustik i perfundimit te programit

from 0.00ALL
at 0 stores
Mikrovale Vivax MWO-2078
Asnjë vlerësim

Koha max e punes 35 min 5 nivele fuqie Sinjal akustik i perfundimit te programit

from 0.00ALL
at 0 stores
Mikrovale Electrolux EMM21000W
Asnjë vlerësim

Funksion ngrohje Funksion shkrirje Kapaciteti : 21 litra Sinjal akustik Kontrolli mekanik Koha max e punës:35 min

from 0.00ALL
at 0 stores
Mikrovale Delonghi MW20
Asnjë vlerësim

Koha max e punes 60 min Ekran LCD Sinjal akustik i perfundimit te programit

from 0.00ALL
at 0 stores