Mjete per Zhytje (14 Produkte)

Freskuese Elektra EV-1811K. 1-1, 18"
Asnjë vlerësim

Freskuese Elektra EV-1811K. 1-1, 18"  Ventilator ngjyre argjendi. I markes Elektra. Ju ofron nje freski natyrale. I pershtatshem per ditet e nxehta te veres. Lehtesisht i montueshem dhe ne pastrim. Me helika ... Lexo më shumë

from 2,790.00ALL
at 2 stores
Freskuese Elektra EV-1601K, 16"
Asnjë vlerësim

Ventilator Elektra EV-1601K, 16" Me 3 nivele te ndryshme shpejtesie. Gjatesia deri ne 1.8 meter dhe diameter... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 2 stores
Freskuese Elektra EV-1603T .16"
Asnjë vlerësim

Ventilator Elektra EV-1603T .16" Ventilator tavoline, ngjyre e bardhe me blu. Ju ofron nje freski natyrale. I... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Elektra EV-1811K
Asnjë vlerësim

Freskuese i markes Elektra modeli EV-1811K  Freskuese ka 5 helika te cilat jane material plastik Fuqia e saj eshte 45 W me 3 nivele shpejtesie Me diameter 46 cm, materiali freskueses eshte metal dhe plastik... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese OUSF-40B(1)
Asnjë vlerësim

Freskuese statik me ngjyre te bardhe. Me 3 helika dhe 3 nivele te ndryshme shpejtesie. Lehtesisht i montueshem dhe ne pastrim. Gjatesia e boshtit eshte e rregullueshme. Mund te rrotullohet dhe ta fiksoni ne pozicionin qe ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese 3 ne 1 18" YL-1257
Asnjë vlerësim

Ventilator 3 ne 1 18" YL-1257 Motor i ndertuar me material alumini. Fuqia: 80 W Fuqia ne Volt: 220 V Motor i ndertuar me material alumini. Ky ventilator esht i pershtatshem per vendosje ne zona te ndryshme te ambjente... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Venus 3 ne 1 FS 45-31
Asnjë vlerësim

Freskuese 3 ne 1 i markes Venus modeli FS 45-31 16" Freskuese eshte i ideuar me tri pjese, njera me stativ dhe dy te tjera per tavoline dhe mur Me 3 nivele shpejtesie Fuqia 55W Voltazhi AC220-240V Frekuenca 50Hz Lartes... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Tavanore 42" Elektra EV-42TA
Asnjë vlerësim

Freskuese Tavanore 42"  Elektra EV-42TA Freskuese tavanore me 4 tehe MDF cilesi e larte druri, ne ngjyre te bardhe. Freskuesja ka hapsiren per te vendosur dhe nje llambe e cila sherben per ndricim te ambjenitit. Moto... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Fuego OUIF-45-3-1
Asnjë vlerësim

Freskuese Fuego 3 ne 1 Modeli: OUIF-45-3-1 Diametri: 45.72 Fuqia: 65 Watt Me 3 nivele shpejtesie Numri i fleteve: 3 (fltete metalike) Ngjyra: E zeze me gri Gjatesi e rregullueshme sipas deshires. Vjen bashke me ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese 18` L&D FS-45M
Asnjë vlerësim

Freskuese 18' L&D FS-45M Ju ofron nje freski natyrale Diametri eshte 45 cm, gjatesi deri ne 1.8 metra Gjate e rregullueshme sipas deshires I pershtatshem per ditet e nxehta te veres Lehtesi ne montim si dhe ne pastri... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese 16" Hyundai VHY164PB
Asnjë vlerësim

Freskuese i markes Hyundai  Me madhesi 16" modeli VHY164PB Fuqia 40W me 4 flete me kornize rrjete metalike e rrumbullaket Materiali i helikes plastike Për ju që kërkoni freskinë pranë natyrales përdorni këtë ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Tavanore 52" Elektra EV-52TA
Asnjë vlerësim

Freskuese Tavanore 52" Elektra EV-52TA Freskuese tavanor me 4 tehe MDF cilesi e larte druri, ne ngjyre antike bronxi. Freskuese ka hapsiren per te vendosur dhe kater llamba te cila sherbejne per ndricimin e ambjenitit... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Elektra EV-1811K/5, 1-1.5
Asnjë vlerësim

Freskuese Elektra EV-1811K/5, 1-1.5 Ventilator ngjyre argjendi. I markes Elektra. Ju ofron nje freski natyrale. I pershtatshem per ditet e nxehta te veres. Lehtesisht i montueshem dhe ne pastrim. Me helika alumini te cilat ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Elektra EV-3001M ( GG015-30)
Asnjë vlerësim

Freskuese Elektra GG-015,  30" Freskuese profesional me ngjyre te zeze. Ju ofron nje freski natyrale. I pershtatshem per ditet e nxehta te veres. Lehtesisht i montueshem dhe ne pastrim Materiali eshte inoksi. ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores