Ngrohese (120 Produkte)

Ngrohese Luxell LX-2820 M
Asnjë vlerësim

Ngrohese e markes Luxell  modeli LX-2820 M Fuqia e saj eshte 1500 Watt Per te pasur ngrohtesine e deshiruar ne te gjitha ambjentet e shtepise. Me buton per ndezje dhe fikje. Me 3 shufra kuarz per ngrohje. Shperndan... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Reflektor Elektrik Elektra ENG-1602
Asnjë vlerësim

Reflektor Elektrik Elektra ENG-1602 Ngrohes elektrik i cili ka 4 shufra kuartz  Ka 3 nivele ngrohje, me lageshtues ambjenti dhe ventilator  Fuqia 2000 W  Ofron ngrohje per nje hapesire rreth 20-25 m² Ten... Lexo më shumë

from 3,190.00ALL
at 1 stores
Ngrohese me Gaz Elektra ENL- PC08
Asnjë vlerësim

Ngrohese e markes Elektra modeli ENL- PC08 Black Ngrohese me gaz e pershtatshme per lokale apo ambjente te tjera... Lexo më shumë

from 16,990.00ALL
at 1 stores
Sobe me dru Blist Ekonomik Lux LM
Asnjë vlerësim

Soba me dru Blist Ekonomik Lux LM eshte dizenjuar ne menyre te tille qe te çliroje nxehtesi maksimale, ajo mundeson djegie efikase te drurit, mundesine e rregullimit te sasise se ajrit qe kerkohet ne procesin e djeg... Lexo më shumë

from 12,990.00ALL
at 1 stores
Ngrohese Luxell LX-2811-6
Asnjë vlerësim

Ngrohese e markes Luxell modeli LX-2811-6 Me fuqi 2200 W 6 shufra kuarz per ngrohje, 4 ne pjesen ballore dhe 2 ne pjesen e siperme Ndizen bashke ose vecmas Shperndan ngrohtesi ne menyre uniforme Sistem sigurie ... Lexo më shumë

from 4,990.00ALL
at 1 stores
Reflektor Elektrik Elektra ENG-2.5kW-4060
Asnjë vlerësim

Reflektor Elektrik Elektra ENG-2.5kW-4060 Reflekror i cili ngroh ne menyre efektive te gjihe hapesiren  Krijon nje ajer te perqendruar te ngrohte ne menyre mjaft eficente dhe mjaft te shpejte  Me fuqi 2500 W e cila mbulon... Lexo më shumë

from 4,990.00ALL
at 1 stores
Reflektor Elektrik Elektra ENG-2.5kW-4063
Asnjë vlerësim

Reflektor Elektrik Elektra ENG-2.5kW-4063 Reflektor i cili ngroh ne menyre efektive te gjihe hapesiren  Krijon nje ajer te perqendruar te ngrohte ne menyre mjaft eficente dhe mjaft te shpejte  Me fuqi 2500 W e cila mbulon... Lexo më shumë

from 4,990.00ALL
at 1 stores
Ngrohese Kumtel KS 2765
Asnjë vlerësim

Ngrohese Kumtel KS 2763  5 shufra kuarz per ngrohje Ndizen njekohesisht ose vecmas Fuqi: 2200 W Termostat e rregullueshme, me valvul sigurie Dizajn praktik... Lexo më shumë

from 3,290.00ALL
at 1 stores
Reflektor Elektrik Venus LX 2000
Asnjë vlerësim

Reflektor Elektrik Venus LX 2000 Ngrohes me vale infra te kuqe  Ngroh nje hapesire prej 20 m² Me 4 shufra kuartz  Me 3 nivele nxehtesie  Fuqia 2000 W  Tensioni 220-240 V... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Ngrohese murale Renova PTC-2000 A
Asnjë vlerësim

Ngrohese shume e fuqishme me 1000W/2000W e cila gjithashtu arrin te kurseje energjine. Ngrohet shume shpejt dhe eshte e pershtateshme per dhoma ose ambjente zyre  Me pllake qeramike qe ngroh dhe freskon ne siperfaqe 20 ... Lexo më shumë

from 4,990.00ALL
at 1 stores
Panel ngrohes Eelektra EPN-DL01S
Asnjë vlerësim

PANELE NGROHES ELEKTRA EPN-DL01S Me fuqi 2000W dhe 3 nivele nxehtesie Me mbrojtes nxehtesie Paneli kontrollit: Termostat + Celesa Qendron vete pa patur nevoje per mbajtese ose pozicionim ne mur ose ... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores
Sobe me dru Blist Ekonomik Lux
Asnjë vlerësim

Soba me dru Blist Ekonomik Lux eshte dizenjuar ne menyre te tille qe te çliroje nxehtesi maksimale, ajo mundeson djegie efikase te drurit, mundesine e rregullimit te sasise se ajrit qe kerkohet ne procesin e djegies. Soba perb... Lexo më shumë

from 18,990.00ALL
at 1 stores
Ngrohese Panel Fuego PN2500
Asnjë vlerësim

Ngrohese panel e markes Fuego modeli PN2500 Me fuqi 2500W dhe rregullator te nxehtesise. Me mbrojtje ndaj pikave te ujit IPx4 Per te pasur ngrohtesine e deshiruar dhe per te ruajtur temperaturen konstante ne çdo ambient qe j... Lexo më shumë

from 4,990.00ALL
at 1 stores
Ngrohese ftohese Imetec Silent Power Protection
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Ngrohese ftohese Imetec Silent Power Protection Ideale per ambiente me lageshti (p.sh tualet) fale mbuleses mbrojtese ne komande e cila garanton sigurine tuaj edhe ne rast te renies se pikave te ujit Ngrohesi... Lexo më shumë

from 11,990.00ALL
at 1 stores
Ngrohese Fuego JHS-2000S
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Ngrohese Fuego JHS-2000S Kryesisht i pershtatshem per lokale apo zyra pune Ngrohja behet me 1 nivel nxehtesie me opsion per mbrojtje nga mbingrohja Fuqia e saj 2000 wat... Lexo më shumë

from 7,490.00ALL
at 1 stores
Kalorifer 11 Elemente - Ariete 839/GR
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Kalorifer 11 Elemente - Ariete 839/GR Radiatori i vajit Ariete Vintage eshte krijuar per te sjelle nje klime sa me te mire ne shtepine tuaj me stilin unik dhe linjat e viteve '50 tipike te linjes Vintage nga ... Lexo më shumë

from 11,990.00ALL
at 1 stores
Ngrohes ftohes Ariete Vintage 808/BL
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Ngrohes ftohes Ariete Vintage 808/BL Ngrohesi ventilator eshte krijuar per te sjelle nje klime te mireqenies ne shtepine tuaj me stilin unik dhe linjat e viteve '50 tipike te linjes Vintage nga Ariete. Prak... Lexo më shumë

from 4,290.00ALL
at 1 stores
Ngrohese Kumtel KS-2710
Asnjë vlerësim

Ngrohese e markes Kumtel modeli KS-2710 Fuqia e saj eshte 2800 W Me termostat te rregullueshem. Me 4 opsione te ndryshme te perdorimit te nxehtesise. 5 shufra kuarz per ngrohje Ndizen bashke ose vecmas Permasa: 23 x... Lexo më shumë

from 4,690.00ALL
at 1 stores
Ngrohese Kumtel LX2830
Asnjë vlerësim

Ngrohese Kumtel LX2830 Fuqia e saj eshte 1800 wat Ka 3 tuba kuarci per ngrohje te te gjithe hapesires tuaj te shtepise Me valvul sigurie... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores
Ngrohese Kumtel KS-2761
Asnjë vlerësim

Ngrohese e markes Kumtel modeli KS-2761 Fuqia e saj eshte 2200 W Me termostat te rregullueshem. Me 3 nivele fuqie 3 shufra kuarz per ngrohje Ndizen bashke ose vecmas Shperndan ngrohtesi ne menyre uniforme Sistem ... Lexo më shumë

from 3,890.00ALL
at 1 stores