Filtra

Ora Inteligjente (3 Produkte)

Ore Inteligjente Samsung Galaxy Galileo 46mm
Asnjë vlerësim

Ore Inteligjente Samsung Galaxy Galileo 46mm Nje jete inteligjente dhe e zgjuar me oren /matesin e aktivitetit... Lexo më shumë

from 31,500.00ALL
at 1 stores
Mates Aktiviteti Q8 Monitorues Pulsi
Asnjë vlerësim

Mates aktiviteti fizik Q8 Mat dhe monitoron pulin tuaj gjate ushtrimit te aktivitetit fizik, rrahjet e zemres... Lexo më shumë

from 4,490.00ALL
at 1 stores
Mates Aktiviteti Xiaomi Mi Band 3
Asnjë vlerësim

Mates Aktiviteti i markes Xiaomi, model Mi Band 3. Nje mates aktiviteti i cili ju tregon cfare keni bere gjate... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores