Filtra

Organizues (83 Produkte)

Valixhe e vogel udhetimi
Asnjë vlerësim

Valixhe udhetimi modeli Urban. E pershtatshme per udhetime te gjata, por edhe per udhetime gjate fundjaves. Ka 2 rrota dhe 2 kembeza per te qendruar ne kembe. Valixhen e udhetimit Urban  mund ta mbani edhe në dore me d... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Valixhe udhetimi Roze me lule 27x67.5cm
Asnjë vlerësim

Valixhe udhetimi modeli Urban E përshtatshme për udhëtime të gjata, por edhe për udhëtime gjatë fundjavës. Valixhja ka 2 rrota te vendosura dhe 2 kembeza per te qendruar ne kembe. Valixhja e udhëtimit Urban  mund ta ... Lexo më shumë

from 2,990.00ALL
at 1 stores
Shporte me thurje 2 cope Gri
Asnjë vlerësim

Shporte me thurje 2 cope Permasa e shportes se madhe: 26.5x16.5x14.5 cm Permasa e shportes se vogël : 23.5x13.5x11.5 cm Materiali: Metal struktura, veshja PP... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Kosh i thurrur bezhe me ndarje
Asnjë vlerësim

Kosh i thurrur bezhe me ndarje Gjatësia x Gjatësia e gjerësisë: 36x14x6 cm Materiali: Metal - Veshja : Nejlon Produkti është për përdorim dekorativ dhe mbajtëse aksesorësh... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Shportë Bezhe 26x9x5cm
Asnjë vlerësim

Shportë Bezhe Gjatësia x Gjatësia e gjerësisë: 26x9x5  cm Materiali: Metal - Veshja : Nejlon Produkti është për përdorim dekorativ.... Lexo më shumë

from 150.00ALL
at 1 stores
Organizues T-shirt Ezstax 10 pc
Asnjë vlerësim

Organizues T-shirt Ezstax 10 pc Ju lejoni te mbani rregull ne dollapin tuaj. Nje mjet i shkelqyeshem i cili ofron... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Kosh me thuruje my style/kaf 55 Lt Curver
Asnjë vlerësim

Kosh me thuruje my style/kaf 55 Lt Curver  Kosh me thurje i pershtatshem per rrobat. Material plastik me kapaciteti 55 litra.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kosh me thuruje my style/kaf 47 Lt Curver
Asnjë vlerësim

Kosh me thuruje my style Curver  Kosh me thurje i pershtatshem per rrobat. Material plastik me kapaciteti 47 litra.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kuti plastike 15 Lt
Asnjë vlerësim

Kuti magazinimi në njërën anë e hapur, me kapak dhe doreza. Gjatësia Gjatësia Lartësia: 39x26x15.5 cm Kapaciteti: 15 lt Materiali: Plastik.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Qese Vakumi Home Style 40x60cm
Asnjë vlerësim

Qese Vakumi Home Style  Zgjidhje e perkryer per paketimin e veshjeve jashte sezonit apo te produkteve si jorgan, batanije. Materiali transparent mundeson shikimin me lehtesi te gjerave qe ju keni vendosur brenda. Kjo qese ma... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Qese Vakumi Home Style 70x120cm
Asnjë vlerësim

Qese Vakumi Home Style  Zgjidhje e perkryer per paketimin e veshjeve jashte sezonit apo te produkteve si jorgan, batanije. Materiali transparent mundeson shikimin me lehtesi te gjerave qe ju keni vendosur brenda. Kjo qese ma... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Cante per veshje Home Style 40x50x15cm
Asnjë vlerësim

Cante per veshje Home Style Cante magazinimi nje zgjidhje ideale per magazinimin e rrobave tuaja. Prakticiteti dhe komoditeti i organizimit ne çast ben qe kjo çante te krijoje me shume hapesire ​​per jorgane dhe rro... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Cante per veshje Home Style 40x60x40cm
Asnjë vlerësim

Cante per veshje Home Style Cante magazinimi nje zgjidhje ideale per magazinimin e rrobave tuaja. Prakticiteti dhe komoditeti i organizimit ne çast ben qe kjo çante te krijoje me shume hapesire ​​per jorgane dhe rro... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kosh me thurje i bardhe
Asnjë vlerësim

Kosh me thurje i bardhe Gjatësia x gjerësia e gjerësisë: 20x15x8.5 cm Materiali: PP

from 0.00ALL
at 0 stores
Cante per veshje Home Style 50x90x50cm
Asnjë vlerësim

Cante per veshje Home Style Cante magazinimi nje zgjidhje ideale per magazinimin e rrobave tuaja. Prakticiteti dhe komoditeti i organizimit ne çast ben qe kjo çante te krijoje me shume hapesire ​​per jorgane dhe rro... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kuti Depo Me Rrota
Asnjë vlerësim

Kuti transparente me kapak dhe rrota për lehtësimin e lëvizjes. Gjatësia x Gjatësia e gjerësisë: 60x40.5x19 cm Kapaciteti: 34 lt Materiali: Plastik... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores

Kategori të lidhura

Kuti Depo Me Rrota