Parfum (47 Produkte)

1 Million Paco Rabanne EDP 100ml
Asnjë vlerësim

Si të jesh 1 MILION mes miliona njerëzve? Gjithmonë guxoni, me stil. Jini të tepruar, vetëm pak.Guxo të jesh shumë. 1 MILION Parfum. Një shufër minimaliste, me linja të gjalla, në xham dhe ar. Një pasuri elegante, nj... Lexo më shumë

from 9,450.00ALL
at 1 stores
DOLCE & GABBANA POUR HOMME EDT 125 ML
Asnjë vlerësim

Unike sa imazhi Dolce & Gabbana, është rastësor dhe ironik në të njëjtën kohë.Domenico Dolce dhe Stefano Gabbana ja kanë kushtuar parfumin e tyre klasik, Dolce & Gabbana Pour Homme, elegancës dhe stilit të burrit ... Lexo më shumë

from 9,000.00ALL
at 1 stores
Pour Monsieur Chanel EDT 50ml
Asnjë vlerësim

Dallimi i meshkujve sipas Gabrielle Chanel. Një selvi e freskët e rafinuar dhe e përjetshëme, i mbyllur në një kuti gri e thell : elegant, diskret, i matur. Parfumi i vetëm per mashkuj i krijuar nga Mademoiselle, n... Lexo më shumë

from 8,250.00ALL
at 1 stores
Men Invictus Paco Rabanne EDT 100ml
Asnjë vlerësim

Nuhasni thelbin e fitores me Invictus, aromën e re nga Paco Rabanne. Kjo aromë e re sensuale dhe e freskët përshkruan një vizion modern të burrërisë. Invictus është një përplasje e papritur e universeve, fu... Lexo më shumë

from 8,925.00ALL
at 1 stores
Allure Homme Ed.Blanche CHANEL EDP 150ml
Asnjë vlerësim

Një dimension tjetër i joshjes, një ekuilibër perfekt midis elegancës zyrtare dhe veçorisë së afirmuar. Një alkimi shpërthyese e nxehte dhe e ftohte. Një afresk oriental i mbyllur në një shishe që ndërthur s... Lexo më shumë

from 18,749.00ALL
at 1 stores
Men Blue Jimmy Choo EDT 50ml
Asnjë vlerësim

Shishja blu magnetike e kujton këtë dinamizëm. Shënimet e hapjes së selvias dhe bergamot shoqërohen me lëkurën e drurit te selvi. Në mbyllje,gjenë dru sandali dhe vetiver.Jimmy Choo Man Blue kërcen në ska... Lexo më shumë

from 4,875.00ALL
at 1 stores
Men Bleu Noir Narciso Rodriguez EDP 100ml
Asnjë vlerësim

Një aromë e freskët pikante e krijuar për burra. Me një personalitet të mprehtë, të pastër dhe të freskët, i cili ju lejon të shijoni për orë të tëra.Një aromë magnetike me një sfond elegant. Not... Lexo më shumë

from 9,300.00ALL
at 1 stores
Men CH Carolina Herrera EDT 100ml
Asnjë vlerësim

CH Men gëzon një jetë zbulimesh, një udhëtim i pasqyruar në këtë aromë prej lekure te drurit dhe aventurave. Parfum per mashkullin klasik dhe modern njekohsisht.... Lexo më shumë

from 8,925.00ALL
at 1 stores
Roberto Cavalli Uomo EDT 100ml
Asnjë vlerësim

Një aromë ekskluzive me një karakter aromatik, oriental, drunor: një kombinim i përbërësve të çmuar që krijojnë një ekuilibër perfekt midis rafinimit të përjetshëm italian dhe guximit rock trullosës.Aroma ha... Lexo më shumë

from 5,610.00ALL
at 1 stores
Neutron - Eau de Parfum 100ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Aroma fillestare ndihet Dellinje, Myshk, Tangerine (familja e mandarines) Ne zemren e ... Lexo më shumë

from 2,300.00ALL
at 1 stores
Silver Shade - Eau de Parfum 100ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per meshkuj Aroma fillestare ndihet Bergamot (Vaj esencial lëvore frutash), G... Lexo më shumë

from 3,100.00ALL
at 1 stores
Vision - Eau de Parfum 100ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per meshkuj Aroma fillestare ndihet Limon, Manushaqe Në zemrën e aromës ndi... Lexo më shumë

from 2,700.00ALL
at 1 stores
Verde - Eau de Parfum 100ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per meshkuj Aroma fillestare ndihet Bergamot (Vaj esencial lëvore frutash), P... Lexo më shumë

from 3,500.00ALL
at 1 stores
Carbon - Eau de Parfum 100ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per meshkuj Aroma fillestare ndihet Limon i athët, Livando Në zemrën e arom... Lexo më shumë

from 3,100.00ALL
at 1 stores
Utopia II - Eau de Parfum 90ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per meshkuj Aroma fillestare ndihet Limon, Mollë, Sherebela Në zemrën e aro... Lexo më shumë

from 3,700.00ALL
at 1 stores
Blu - Eau de Parfum 90ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per meshkuj Aroma fillestare ndihet Bergamot (Vaj esencial lëvore frutash), Li... Lexo më shumë

from 4,400.00ALL
at 1 stores
Kuro - Eau de Parfum 90ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per meshkuj Aroma fillestare ndihet Bergamot (Vaj esencial lëvore frutash), Ge... Lexo më shumë

from 4,400.00ALL
at 1 stores
Ambre Pimente - Eau de Parfum 100ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per meshkuj Aroma fillestare ndihet Bergamot (Vaj esencial lëvore frutash), Li... Lexo më shumë

from 4,700.00ALL
at 1 stores
Black Onyx - Eau de Parfum 100ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per meshkuj Aroma fillestare ndihet Ananas, Bergamot (Vaj esencial lëvore frut... Lexo më shumë

from 4,700.00ALL
at 1 stores
Evoke for Him - Eau de Parfum 90ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per meshkuj Aroma fillestare ndihet Bergamot (Vaj esencial lëvore frutash), Ka... Lexo më shumë

from 5,500.00ALL
at 1 stores