Parfume (123 Produkte)

Set Parfum LA RIVE per Femra Touch
Asnjë vlerësim

Arome magjepsese e mbushur me energji dhe emocione Perberja i eshte dedikuar femrave modern, te ndjeshme dhe te afta per te degjuar shqisat e veta. Forca e piperit rozedhe freskia e lules se portokallit krijojne nje arome ... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 2 stores
Aristocrate - Eau de Parfum 75ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per femra Aroma fillestare ndihet Bergamot (Vaj esencial lëvore frutash), Port... Lexo më shumë

from 8,700.00ALL
at 1 stores
Alia - Eau de Parfum 75ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per femra Aroma fillestare ndihet Bergamot (Vaj esencial lëvore frutash), Limo... Lexo më shumë

from 6,500.00ALL
at 1 stores
Aurum - Eau de Parfum 75ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per femra Aroma fillestare ndihet Limon, Mjedër, Portokalle e athët Në zemr... Lexo më shumë

from 6,500.00ALL
at 1 stores
Evoke - Eau de Parfum 75ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per femra Aroma fillestare ndihet Portokalle e athët Në zemrën e aromës ndi... Lexo më shumë

from 5,500.00ALL
at 1 stores
Cerise - Eau de Parfum 75ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per femra Aroma fillestare ndihet Mollë, Pjepër, Portokalle Në zemrën e aro... Lexo më shumë

from 5,400.00ALL
at 1 stores
Shine - Eau de Parfum 75ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per femra Aroma fillestare ndihet Luleshtrydhe, Shegë Në zemrën e aromës nd... Lexo më shumë

from 4,400.00ALL
at 1 stores
Blu Femme - Eau de Parfum 50ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per femra Aroma fillestare ndihet Sherebela, Trëndafil Në zemrën e aromës n... Lexo më shumë

from 3,900.00ALL
at 1 stores
Viva Viola - Eau de Parfum 75ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per femra Aroma fillestare ndihet Dardhë, Mjedër, Rrush i zi pa fara Në zem... Lexo më shumë

from 3,700.00ALL
at 1 stores
Sacrifice - Eau de Parfum 50ml nga Ajmal
Asnjë vlerësim

Nje arome e rafinuar dhe e sofistikuar Orientale. Perberesit me cilesore nga e gjithe bota kthehen ne fragranca mbreselenese nga AJMAL. Parfum per femra Aroma fillestare ndihet Jasemin Në zemrën e aromës ndihet Lule Po... Lexo më shumë

from 3,700.00ALL
at 1 stores