Pjastra (91 Produkte)

Pjaster DSP 10183
Asnjë vlerësim

Bli online pjaster profesional DSP per floket tuaj. Per rezultate te shkelqyera per floke te lagura e te thate. Ekran dixhital per kontroll te sakte të temperatures. Kontrolli elektronik i temperatures (nga 150 deri 230 ... Lexo më shumë

from 2,890.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP 10171
Asnjë vlerësim

Bli online pjaster profesionale per floket tuaj. Pjasteri eshte i markes DSP modeli 1740. I jep flokut tuaj... Lexo më shumë

from 2,790.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP 10160
Asnjë vlerësim

Bli online pjastera per floket tuaj. Pjaster eshte i markes DSP, ne vetem pak minuta dhe do jeni gati per te shkelqyer. Mund te perdoret ne floke te thata dhe te lagura, drejtojini ose jepini formen qe ju deshironi. ... Lexo më shumë

from 3,490.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP 10099
Asnjë vlerësim

Bli online pjastera per floket tuaj. Pjaster eshte i markes DSP modeli 10099. I pershtatshem per drejtimin e duhur... Lexo më shumë

from 2,690.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP 10079
Asnjë vlerësim

Pjaster i markes DSP modeli 10079. Drejtues flokesh me pllaka te veshura me qeramike dhe doreze rrotulluese. Ben... Lexo më shumë

from 2,990.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP 10076
Asnjë vlerësim

Blini online pjaster per floket tuaj! Pjasteri eshte i markes DSP modeli 10076. I pershtatshem per drejtimin ideal... Lexo më shumë

from 3,190.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP 10075
Asnjë vlerësim

Bli online pjastera per floket tuaj. Pjasteri eshte i markes DSP modeli 10075. Figaro DSP jep rezultate te... Lexo më shumë

from 4,690.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP 10072
Asnjë vlerësim

Bli online pjastera per floket tuaj. Pjasteri eshte i markes DSP modeli 10072. Pjasteri eshte profesional me... Lexo më shumë

from 2,990.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP 10063
Asnjë vlerësim

Bli online pjaster profesional per drejtimin e flokeve tuaj. Produkt shume cilesor i kujdesit personal i cili... Lexo më shumë

from 3,690.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP 10051
Asnjë vlerësim

Blini online pjaster te markes DSP modeli 10051 per nje drejtim te menjehershem te flokut tuaj dhe per floke... Lexo më shumë

from 3,190.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP 10049
Asnjë vlerësim

Blini online pjaster per floket tuaj te markes DSP modeli 10049, pjaster profesionale e cila lehtesisht drejton floket tuaja. Pervec kesaj kjo pjaster i jep flokut tuaj volumin dhe formen qe ju deshironi. Materiali i pllak... Lexo më shumë

from 2,590.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP 10047
Asnjë vlerësim

Blini online pjaster per floket tuaj te markes DSP modeli 10047. Kjo pjaster ka nje baze qeramike dhe nuk i djeg... Lexo më shumë

from 2,990.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP 10042
Asnjë vlerësim

Blini online pjaster per floket tuaj te markes DSP modeli 10042. Kjo pjaster eshte e pershtatshem per te drejtimin... Lexo më shumë

from 2,890.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP 10031
Asnjë vlerësim

Blini online pjaster per floket tuaj DSP qeramike, modeli T-10035. Kjo pjaster jep rezultate të përsosura për flokët e lagur dhe të thatë. Ajo eshte e pajisur me kontroll elektronik te temperatures (nga 150 deri 230 °... Lexo më shumë

from 3,190.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP G-10030
Asnjë vlerësim

Blini online pjaster te markes DSP modeli G-10030 per floket tuaj. Kjo pjaster eshte shume cilesore dhe jep... Lexo më shumë

from 3,690.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP G-10023
Asnjë vlerësim

Blini online pjaster te markes DSP modeli G10023, me pllaka TITANI me veshje qeramike shume cilesore qe nuk... Lexo më shumë

from 3,490.00ALL
at 2 stores
Pjaster DSP 10022
Asnjë vlerësim

Bli online pjaster model DSP per stilimin e flokeve tuaj. Per rezultate te shkelqyera per floke te lagura e te thate. Ekran digital per kontroll te sakte të temperatures deri ne 750F 240C. Kontrolli elektronik i tempera... Lexo më shumë

from 2,990.00ALL
at 2 stores
Piaster Remington S1450
Asnjë vlerësim

Blini online pjasterin me pllaka qeramike Remington. Pjasteri nxehet deri ne 215 dhe fale pllakave te qeramikes... Lexo më shumë

from 3,290.00ALL
at 2 stores
Piaster Remington S1510
Asnjë vlerësim

Blini online pjasterin Remington tek Gjigandi . Pjasteri ka temperature maksimale 220 grade dhe pllaka qeramike.

from 4,490.00ALL
at 2 stores
Piaster Remington S6505
Asnjë vlerësim

Blini online pjasterin e markes Remington. Pjasteri ka pllaka qeramike dhe mund te nxehet deri ne 230 grade, gje... Lexo më shumë

from 6,990.00ALL
at 2 stores