Filtra

Pjata (65 Produkte)

Set pjatash 18 cope + FALAS 4 Shtroje Tavoline
Asnjë vlerësim

Set pjatash 18 cope modeli Pama Blue Nje set ideal per nje tavoline te kuruar Material porcelani Vijne me motive blu rreth e perqark Ne paketim vijne 3 madhesi te ndryshme pjatash secila me 6 cope  Falas me blerjen e setit t... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Set pjatash blu mat 18 pc
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Set pjatash blu mat 18 pc Set pjatash ne material qeramik me nje pamje moderne veçanerisht ne nje ngjyre te zeze kombinuar me blu mat. Seti i pjatave perfshin: 6 pjata te rrumbullaketa te medha - 26 cm 6 pja... Lexo më shumë

from 2,190.00ALL
at 1 stores
Set pjatash qeramike 16 pcs Black
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Set pjatash qeramike 16 pcs Black Ene prej qeramike me nje pamje moderne veçanerisht ne nje ngjyre te zeze mat. Seti i pjatave perfshin: 4 pjata te rrumbullaketa te medha - 25 cm 4 pjata te rrumbullaketa te vo... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores
Frutiere Olea tp-286
Asnjë vlerësim

Mbajtese frutash Olea tp-286 Ene xhami e cila sherben per te mbajtur dhe servirur fruta te fresketa ne tryezen... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Pjatance Qelqi YJP-7023
Asnjë vlerësim

Pjatance Qelqi YJP-7023 Ene qelqi e ndertuar si nje rrjete merimange. Kjo pjatance mund te perdoret per te mbajtur embelsire, frutat e thata, apo pse jo edhe  karamele gjate kohes qe ju jeni duke shijuar nje mbre... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Set 6 pjata supe Parma 23 cm
Asnjë vlerësim

Set me pjata Bormioli te linjes Parma Seti permban 6 pjata supe me ngjyre te bardhe Dizajn i thjeshte gjysme katror Te pershtatshme per mikrovale dhe pjatalarese Materiali qelq opal  Me permasa 23x23 cm... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Set pjatash 9747-3 C920 18 pc
Asnjë vlerësim

Set pjatash 9747-3 C920 18 pc  Te pershtatshme per perdorim te perditshem por dhe raste kur keni miq te ftuar. Me nje dizenjo shume te bukur dhe elegante. Seti permban 18 pjese dhe eshte e pershtatshme per 6 persona ... Lexo më shumë

from 3,990.00ALL
at 1 stores
Set 6 pjatanca Parma 27 x 27 cm
Asnjë vlerësim

Set pjatancash Bormioli te linjes Parma Seti permban 6 pjatanca me ngjyre te bardhe Dizajn i thjeshte gjysme katror Te pershtatshme per mikrovale dhe pjatalarese Materiali qelq opal  Me permasa 27 x 27 cm... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Pjatance qeramike CZT13-11
Asnjë vlerësim

Pjatance qeramike CZT13-11 Materiali i pjatances qeramik Permasa e saj 36 x 21 cm  E sigurt per ne Furre, Mikrovale dhe Lavastovilje ... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
Pjate qeramike rrethore CZT13-13
Asnjë vlerësim

Pjate qeramike rrethore CZT13-13 Materiali i pjates qeramik  Diametri i pjates 20cm  Lartesia e saj 4 cm  E sigurt per ne Furre, Mikrovale dhe Lavastovilje ... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Pjatance qeramike CZT13-85
Asnjë vlerësim

Pjatance qeramike CZT13-85 Materiali i saj qeramike  Permasat e pjatances 25 x 13cm  E sigurt per ne Furre, Mikrovale dhe Lavastovilje ... Lexo më shumë

from 590.00ALL
at 1 stores
Pjate qeramike CZT13-08
Asnjë vlerësim

Pjate qeramike CZT13-08 Ideale per servirjen e ushqimeve te ndryshme ne tavoline Materiali i pjates eshte qeramik Permasa e saj 36 x 14cm  E sigurt per ne Furre, Mikrovale dhe Lavastovilje  Cmimi i pjates eshte per 1 cope... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Pjatance qeramike CZT13-83
Asnjë vlerësim

Pjatance qeramike CZT13-83 Materiali i pjatances qeramike  Permasa e saj 30.5 x 9cm x 3.5cm (h) E sigurt per ne Furre, Mikrovale dhe Lavastovilje ... Lexo më shumë

from 590.00ALL
at 1 stores
Pjate qeramike rrethore CZT13-14
Asnjë vlerësim

Pjate qeramike rrethore CZT13-14 Materiali i pjates qeramik  Diametri i saj eshte 20 cm  E sigurt per ne Furre, Mikrovale dhe Lavastovilje ... Lexo më shumë

from 290.00ALL
at 1 stores
Pjate qeramike rrethore CZT13-12
Asnjë vlerësim

Pjate qeramike rrethore CZT13-12 Ideale per servirjen e ushqimeve ne tavoline Materiali i pjates qeramik Diametri i pjates 25.5 cm  E sigurt per ne Furre, Mikrovale dhe Lavastovilje ... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Pjatance qeramike CZT13-34
Asnjë vlerësim

Pjatance e thelle qeramike CZT13-34 Materiali i pjates qeramik  Permasa e saj eshte 30 x 11.5 cm x 6 cm (h)  E sigurt per ne Furre, Mikrovale dhe Lavastovilje Cmimi eshte per 1 cope... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Set Pjatash 9658-48 18 pc
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Set Pjatash 9658-48 18 pc Te pershtatshme per perdorim te perditshem. Me nje dizenjo shume te bukur dhe elegante. Seti permban 18 pjese dhe eshte e pershtatshme per 6 persona : - 6 Pjatanca rrethore 25 cm - 6 P... Lexo më shumë

from 2,590.00ALL
at 1 stores
Set pjatash 18 cope
Asnjë vlerësim

Set me 18 pjata porcelani  Te pershtatshme per perdorim te perditshem me nje dizenjo shume te thjeshte Seti permban 6 pjata te ceketa me diamter cm 6 pjata te thella me diameter  cm dhe 6 per embelsira me diameter ... Lexo më shumë

from 1,290.00ALL
at 1 stores
Set Pjatash Rrethore 18 cope
Asnjë vlerësim

Set me 18 pjata  Seti permban 6 pjata supe me diameter 8'' 6 pjata te medha te ceketa me diameter... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
Set pjatash porcelan 16 pc
Asnjë vlerësim

Set pjatash porcelan 16 cope Seti i pjatave perfshin 3 model pjatash me funksione te ndryshme dhe 4 filxhan qumeshti: 4 pjata supe 18.5 cm 4 pjatanca te ceketa te medha 27.5 cm 4 pjatanca te ceketa te vogla 20 ... Lexo më shumë

from 2,190.00ALL
at 1 stores