Printer & Skaner (114 Produkte)

Printer Brother MFP Laser DCPL2552DNYJ1
Asnjë vlerësim

Tre ne nje. Printer, skaner dhe fotokopje. I pershtatshem per zyra dhe kancelari. Shpejtesi printimi deri ne 34... Lexo më shumë

from 21,900.00ALL
at 3 stores
Printer Brother MFP Laser DCPB7520DWYJ1
Asnjë vlerësim

Printer i markes Brother MFP Laser modeli DCPB7520DWYJ1 Printon, skanon dhe fotokopjon Eshte bardhe e zi dhe printon automatikisht nga te dyja anet Rezolucion printimi 600 x 600 dpi, 1200 x 1200 dpi. Shpejtesia e pri... Lexo më shumë

from 29,990.00ALL
at 3 stores
Printer Brother Laser HLB2080DWYJ1
Asnjë vlerësim

Printer i markes Brother modeli MFP Laser HLB2080DWYJ1 Printon automatikisht ne te dy anet.Lidhet me Wireless ka dalje Ethernet dhe USB Printon bardhe e zi me lazer. Mund te printoni direkt nga paisjet tuaja fale lidhjes... Lexo më shumë

from 17,500.00ALL
at 3 stores
Printer Brother MFP Laser DCPL2532DWYJ1
Asnjë vlerësim

Printer i markes Brother modeli MFP Laser DCPL2532DWYJ1 Printeri me lazer, printon, skanon, fotokopjon. Me funksion duplex printimi Lidhje USB 2.0 dhe wireless. Rezolucioni i printerit 1200 x 6000 dpi Printeri ... Lexo më shumë

from 16,500.00ALL
at 3 stores
Printer Brother MFP Laser DCPL2512DYJ1
Asnjë vlerësim

Printer i markes Brother MFP Laser modeli DCPL2512DYJ1 Multifunksional, printon, skanon, fotokopjon Me lazer dhe printon bardhe e zi me rezolucionin 1200x1200dpi Printon deri ne 30ppm dhe 15 faqe ne minute nga te dy ... Lexo më shumë

from 18,000.00ALL
at 3 stores
HP Printer Laser MFP 135w
Asnjë vlerësim

Ky printer i vogel ju mundeson printim, skanim dhe fotokopje cilesore dhe kualitet te larte faqe pas faqe. Mund... Lexo më shumë

from 19,500.00ALL
at 3 stores
Label Printer Brother PTE550WVPYJ1
Asnjë vlerësim

Printer per etiketa i markes Brother PTE550WVPYJ1. Shpejtësia maksimale : 30mm/s Rezolucioni: 180x180 DPI Tipi i letrës me te cilen mund te printoni: HSE/TZe Trashesia e letres qe printon: Nga 3.5 mm deri ne 24 m... Lexo më shumë

from 29,990.00ALL
at 3 stores
Brother Laser Printer MFC-L5750DW
Asnjë vlerësim

Bli online printera Brother Laser. Printoni, skanoni dhe fotokopjoni me efikasitet me printerin MFC-L5750DW. Beni... Lexo më shumë

from 42,900.00ALL
at 2 stores
HP Color Laser 150nw Wireless Printer
Asnjë vlerësim

Bli online Printer lazer, me i vogli ne kategorin e tij. Printim bardh e zi dhe me ngjyra. Mund te lidhet me fish... Lexo më shumë

from 24,500.00ALL
at 2 stores
HP DeskJet 2130 AIO Printer
Asnjë vlerësim

Bli online printera HP DeskJet 2130 AIO . Beni printimin, skanimin dhe fotokopjen me te thjeshte me printerin HP... Lexo më shumë

from 4,990.00ALL
at 2 stores
HP Printer Lazer 107A
Asnjë vlerësim

Bli online printera HP Lazer 107A Merrni cilesine dhe tekstin e mprehte me kete printer te perballueshem ekonomikisht. Cilesi printimi deri ne 1200×1200 dpi dhe me shpejtesi printimi deri ne 20 faqe per minu... Lexo më shumë

from 9,900.00ALL
at 2 stores
HP Printer Laser 107W
Asnjë vlerësim

Cilesi dhe tekst te mprehte. Cilesi printimi deri ne 1200 x 1200 DPI dhe shpejtesi printimi 20 faqe per minute.... Lexo më shumë

from 14,900.00ALL
at 2 stores
Printer Brother MFP Color Laser DCPL8410CDWYJ1
Asnjë vlerësim

Tre ne nje. Printer, skaner dhe fotokopje. I pershtatshem per zyra dhe kancelari. Shpejtesi printimi deri ne 31... Lexo më shumë

from 49,900.00ALL
at 2 stores
Printer Brother MFP Lazer DCPB7520DWYJ1
Asnjë vlerësim

Bli online printera lazer Brother MFP. Printer dhe skaner. I pershtatshem per zyra pasi eshte shume i qete gjate... Lexo më shumë

from 33,900.00ALL
at 2 stores
Printer HP Color LaserJet Pro M428DW
Asnjë vlerësim

Printer, skaner dhe fotokopje te gjitha ne nje pajisje te vetme. I pershtatshem per zyra. Printim direkt nga USB... Lexo më shumë

from 48,600.00ALL
at 2 stores
Printer HP Color LaserJet Pro M479FDW
Asnjë vlerësim

Printer, skaner dhe fotokopje te gjitha ne nje pajisje te vetme. I pershtatshem per zyra. Printim direkt nga USB... Lexo më shumë

from 62,600.00ALL
at 2 stores
Printer Xerox Phaser 3020
Asnjë vlerësim

Bli online Printera Xerox Phaser 3020. Printer Xerox Phaser 3020, printon deri ne 20 faqe per minute me nje kualitet deri ne 1200×1200 dpi. Ju mundeson qartesi dhe cilesi te larte ne cdo printim. Printim nga USB o... Lexo më shumë

from 8,500.00ALL
at 2 stores
Printer HP AIO DESKJET 2320
Asnjë vlerësim

Bli online printer HP Deskjet 2320. Nje printer multifunksional ku mund te printosh, skanosh dhe kopjosh me ngjyra... Lexo më shumë

from 6,400.00ALL
at 2 stores
Printer Mobile Bixolon SPP-R200IK
Asnjë vlerësim

Per klientet e BIXOLON qe kerkojne nje pajisje 2 inç (58 mm) qe printon me shpejt, atehere printeri i drejtperdrejte termik SPP-R200III Mobile eshte zgjedhja. Printeri celular BIXOLON SPP-R200III 2 eshte... Lexo më shumë

from 18,900.00ALL
at 2 stores
Printer XEROX 3020 Wireless
Asnjë vlerësim

Bli online printer Xerox 3020 me lidhje te integruar Wi-Fi. Ne madesi A4 dhe ngjyre bardhe e zi. Tek ne do te gjeni... Lexo më shumë

from 11,000.00ALL
at 2 stores