Filtra
Preferuara
 

Projektor (9 Produkte)

PRESENTER CANON PR100R
Asnjë vlerësim

Pult prezantimi CANON modeli PR100R Frekuencat e funksionimit jane 2.4 GHz Pulti ka disa butona funksional per funksione te ndryshme Distanca e operimit te tije eshte deri ne 15 meter  Usb e tipit 2.0, lazer i ku... Lexo më shumë

from 6,990.00ALL
at 1 stores
Video Projector Canon LV-X320
Asnjë vlerësim

Video Projektor i markes Cannon modeli  LV-X320 Bëni prezantimet më tërheqëse dhe argëtimi është me të vërtetë mahnitës për shkak të nivelit të lartë të ndriçimit dhe kontrastit Projektoni imazhe t... Lexo më shumë

from 59,990.00ALL
at 1 stores
Projektor Elektra EPJ-3000FHD
Asnjë vlerësim

Projektor i markes Elektra jane nje zgjidhje e mire per perdorim te perditshem ne pune dhe shtepi Beni prezantime terheqese per shkak te nivelit te larte te ndriçimit dhe kontrastit Rezolucioni fillestar 800 × 600 SVGA nde... Lexo më shumë

from 29,990.00ALL
at 1 stores
Video Projektor Acer H6502BD
Asnjë vlerësim

Video Projektor i markes Acer modeli H6502BD Seria Acer ofron projektues që kanë një vlerë e madhe për përdorim të përditshëm në punë ose në shtëpi. Bëni prezantimet më tërheqëse dhe argëtimi ësht... Lexo më shumë

from 82,990.00ALL
at 1 stores
PRESENTER CANON PR500R
Asnjë vlerësim

Pult prezantimi CANON modeli PR500R Frekuencat e funksionimit jane 2.4 GHz Pulti ka disa butona funksional... Lexo më shumë

from 5,990.00ALL
at 1 stores
Video Projektor Acer X1123H
Asnjë vlerësim

Projektorët Universal Acer janë fitimprurës dhe janë nje zgjidhje e mire për përdorim... Lexo më shumë

from 38,990.00ALL
at 1 stores
Pult Prezantimi me Wireless WP‐011
Asnjë vlerësim

Pult prezantimi me wireless modeli WP‐011  Frekuencat e funksionimit jane 2.400 GHz - 2.483 GHz Pulti ka 5 butona funksional per funksione te ndryshme Distanca e operimit te tije eshte deri ne 10 meter  Usb e ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Acer Video Projektor X1323WH
Asnjë vlerësim

Video Projektor i markes Acer modeli X1323WH Marka Acer Garancia 1 vit Rezolucioni 1920x1200 Porta USB 1... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Telekomande Wireless per prezantime
Asnjë vlerësim

Telekomande Wireless per prezantime Telekomande me USB wireless per prezantime. Shume e thjeshte per tu perdorur,... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores