Router (27 Produkte)

Router AC1200+ Extender Whole Home Mesh Wi-Fi System Deco E3 2 ne 1
Asnjë vlerësim

Router  2 ne 1 AC1200+ Extender  Whole Home Mesh Wi-Fi System Deco E3  2 ne 1 Ky routeri eshte i perbere nga 2 paisje te vecuara, Paisja e pare eshte nje router standart dhe pasija e dyte eshte nje lloj extenderi qe mund... Lexo më shumë

from 9,990.00ALL
at 1 stores
Router TP-LINK AC750 WIRELESS DUAL BAND EC120-F5 ISP
Asnjë vlerësim

Router TP-LINK AC750 WIRELESS DUAL BAND EC120-F5 ISP Me shpejtesi transmetimi wireless 750Mbps Teknologjia e wifi-se tipi AC, e pershtashme kryesisht per bizneset apo dhe shtepite tuaja Dual Band me shpejtesi 733 Mbp... Lexo më shumë

from 3,690.00ALL
at 1 stores
ROUTER TP-LINK 450Mbps WIRELESS N TL-WR940N
Asnjë vlerësim

Router i markes TP-Link modeli TL-WR841N Funksionon si router standart por edhe si nje extender (perforcuesh valesh) Me shpejtesi transmetimi wireless 300Mbps Teknologjia e wifi-se tipi N(standarte) e pershtashme kr... Lexo më shumë

from 3,290.00ALL
at 1 stores
ROUTER MERCUSYS AC1200 DUAL-BAND GIGABIT WI-FI AC12G
Asnjë vlerësim

Wireless Dual Band Archer C1200 i markes MERCUSYS Vjen tek ju me shpejtesine e transmetimit me 4 portra GIGABIT  Per filma stream 4K, lojra, lidhje me kompjuterin tuaj etj 4 porta LAN gigabit, me kater  an... Lexo më shumë

from 6,490.00ALL
at 1 stores
ROUTER TP-LINK AC1200 DUAL-BAND GIGABIT WI-FI ARCHER C5
Asnjë vlerësim

Wireless Dual Band Archer C1200 i markes Tp Link Vjen tek ju me shpejtesine e transmetimit me 4 portra GIGABIT  Ka nje porte USB per te shperndare multimedia Per filma stream 4K, lojra, lidhje me kompjuterin tuaj etj 4 po... Lexo më shumë

from 6,990.00ALL
at 1 stores
Router Extender TP-LINK 300Mbps TL-WR841N
Asnjë vlerësim

Router i markes TP-Link modeli TL-WR841N Funksionon si router standart por edhe si nje extender (perforcuesh valesh) Me shpejtesi transmetimi wireless 300Mbps Teknologjia e wifi-se tipi N(standarte) e pershtashme kr... Lexo më shumë

from 2,690.00ALL
at 1 stores
Router TP-LINK 300Mbps Wireless N TL-WR840N(EU) [07053]
Asnjë vlerësim

Router i markes TP-Link modeli TL-WR840N(EU)  Me shpejtesi transmetimi wireless 300Mbps Teknologjia e wifi-se tipi N(standarte) e pershtashme kryesisht per bizneset e vogla apo shtepite tuaja Me 2 antena të fiksuara t... Lexo më shumë

from 2,190.00ALL
at 1 stores
Router Mercusys 300 Mbps Enhanced Wireless N MW325R
Asnjë vlerësim

Router Mercusys 300 Mbps Enhanced Wireless N MW325R Me shpejtesi 300 Mbps dhe me 4 antena 5 dBi te cilat sigurojne nje mbulim 500 m2 Sinjal i permiresuar i cili rrit ndjeshem forcen, dhe stabilitetin e sinjalit pa lidhje  Inst... Lexo më shumë

from 2,390.00ALL
at 1 stores
Router TP-LINK AC1200 Dual-Band GIGABIT WI-FI ARCH
Asnjë vlerësim

Router TP-LINK AC1200 Dual-Band GIGABIT WI-FI ARCH TP-Link AC1200 Wireless Dual Band Gigabit Router perdor grupe 2.4 dhe 5GHz ne te njejten kohe Siguron shpejtesi te kombinuar deri ne 1200 Mbps per transmetim te thjeshte, s... Lexo më shumë

from 5,490.00ALL
at 1 stores
Router TP-LINK 300Mbps Wireless TL-WR820N[09969]
Asnjë vlerësim

Router TP-LINK 300 Mbps Wireless TL-WR820N[09969] Funksionon me nje band 2.4 GHz dhe standart Wi-Fi: IEEE 802.11n,  Dy antena te fuqishme 5dBi dhe 2 × 2 MIMO  te cilat permiresojne transmetimin pa lidhje 2 ... Lexo më shumë

from 2,190.00ALL
at 1 stores
Tp-Link Router Wireless Ac1200 Dual Band Archer C1200
Asnjë vlerësim

Wireless Dual Band Archer C1200 i markes Tp Link Vjen tek ju me shpejtesine e transmetimit 1200Mbps Ka... Lexo më shumë

from 9,490.00ALL
at 1 stores
D-Link Wireless Router Ac1200 Dual Band Gigabit Dir 842
Asnjë vlerësim

Nje router i markes D-Link me akses te dyfishte Me 4 antena per nje akses te nje cilesie me te larte dhe te... Lexo më shumë

from 7,990.00ALL
at 1 stores
Tenda Router VDSL2 2 Antena
Asnjë vlerësim

Router VDSL2 i markes Tenda, me 2 antena te jashtme 5 dBi secila Routeri VDSL ka nje shpejtesi me te madhe se... Lexo më shumë

from 4,490.00ALL
at 1 stores
Router Wireless TP-LINK N-TL-WR840N AM
Asnjë vlerësim

Modeli: N-TL-WR840N Standart: 802.11n 802.11g 802.11bWi-Fi security WEP / WPA / WPA2 WPA-PSK / WPA2-PSKDeri ne... Lexo më shumë

from 2,390.00ALL
at 1 stores
Router Wireless TP-LINK N-TL-WR841N AM
Asnjë vlerësim

Modeli: N-TL-WR841NStandart: 802.11n 802.11g 802.11bWi-Fi security WEP / WPA / WPA2 WPA-PSK / WPA2-PSKDeri ne 300... Lexo më shumë

from 3,190.00ALL
at 1 stores
ROUTER Mercusys 300Mbps Wireless N MW305R
Asnjë vlerësim

ROUTER Mercusys 300Mbps Wireless N  Me shpejtesi transmetimi wireless 300Mbps Teknologjia e wifi tipi N(standarte), e pershtashme kryesisht per bizneset e vogla apo shtepite tuaja Ndiqni thjesht udhezimet... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Router XIAOMI MI 4A 5GHz
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Router XAOMI MI 4A WIRELES 5GHZ Me shpejtesi 1167Mbps dhe me 4 antena 5 dBi te cilat sigurojne nje mbulim teper te madh te shtepise apo biznesit tuaj Sinjal i permiresuar i cili rrit ndjeshem forcen dhe stabi... Lexo më shumë

from 2,990.00ALL
at 1 stores
Router LB LINK 150MB
Asnjë vlerësim

Router LB LINK 150MB Me shpejtesi 150 Mbps me 1 antene routeri LB link eshte i pershtatshem per nje shtepi te vogel Sinjal i permiresuar i cili rrit ndjeshem forcen, dhe stabilitetin e sinjalit pa lidhje  Instalim dhe ... Lexo më shumë

from 1,290.00ALL
at 1 stores
Router XIAOMI MI 4C
Asnjë vlerësim

Router XAOMI  MI 4C WIRELES  Me shpejtesi 300 Mbps dhe me 4 antena 5 dBi te cilat sigurojne nje mbulim teper te madh te shtepise apo biznesit tuaj Sinjal i permiresuar i cili rrit ndjeshem forcen, dhe stabilitetin e sin... Lexo më shumë

from 1,790.00ALL
at 1 stores
ROUTER Mercusys 300Mbps Wireless N MW301R
Asnjë vlerësim

ROUTER Mercusys 300Mbps Wireless N  Me shpejtesi transmetimi wireless 300Mbps Teknologjia e wifi tipi N(standarte), e pershtashme kryesisht per bizneset e vogla apo shtepite tuaja Ndiqni thjesht udhezimet... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores