Filtra

Rripa (28 Produkte)

Rrip per femra DOCA k 55331
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip metalik prej zinxhiri ne ngjyre gold. Gjatesia e... Lexo më shumë

from 1,300.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55330
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip metalik prej zinxhiri ne ngjyre silver. Gjatesia e... Lexo më shumë

from 1,300.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55329
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip lekure ne ngjyre bezhe me tokez metalike ngjyre gold.... Lexo më shumë

from 800.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55328
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip lekure ne ngjyre te zeze me tokez metalike . Gjatesia... Lexo më shumë

from 800.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55327
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip lekure  dhe elastik ne ngjyre te zi me tokez metalike me detaje dekorative. I pershtatshem per fustane. Gjatesia e rripit: 75cm ; 85cm.... Lexo më shumë

from 1,200.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55326
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip lekure  dhe elastik ne ngjyre te zi me tokez metalike ngjyre gold  me detaje dekorative. I pershtatshem per fustane. Gjatesia e rripit: 75cm ; 85cm.... Lexo më shumë

from 1,200.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55325
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip lekure dhe elastik ne ngjyre kafe te celur me tokez... Lexo më shumë

from 1,100.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55324
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip lekure dhe elastik  ne ngjyre te zi me tokez metalike . I pershtatshem per fustane. Gjatesia e rripit: 75cm ; 85cm.... Lexo më shumë

from 1,100.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55323
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip lekure ne ngjyre kafe me tokez metalike ngjyre gold.... Lexo më shumë

from 1,050.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55322
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip lekure dhe elastik ne ngjyre te zi me tokez metalike... Lexo më shumë

from 1,050.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55321
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip lekure ne ngjyre te zeze me vrima te medha metalike... Lexo më shumë

from 1,200.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55319
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip elastik ne ngjyre te zeze me tokez metalike . I... Lexo më shumë

from 1,100.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55318
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip zinxhiri ne ngjyre silver. I pershtatshem per fustane.... Lexo më shumë

from 950.00ALL
at 1 stores
Rrip per Femra Cool & Sexy
Asnjë vlerësim

Rrip per Femra Vjen ne dy nuanca te zeze dhe leopard  Mund te beni tuajen ngjyren qe... Lexo më shumë

from 693.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55316
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip lekure ne ngjyre te zeze me vrima metalike dhe me... Lexo më shumë

from 900.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55315
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip lekure ne ngjyre te zeze me vrima metalike dhe me... Lexo më shumë

from 900.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55314
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip lekure ne ngjyre te zeze me dhe me zinxhir gold. I... Lexo më shumë

from 1,700.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55309
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip lekure elastik  ne ngjyre te zeze me zinxhir gold ne pjesen e perparme. I pershtatshem per fustane. Gjatesia e rripit: 75 cm ; 85cm.... Lexo më shumë

from 1,000.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55308
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip lekure elastik  ne ngjyre te zeze me zinxhir ne pjesen e perparme. I pershtatshem per fustane. Gjatesia e rripit: 75 cm ; 85cm.... Lexo më shumë

from 1,000.00ALL
at 1 stores
Rrip per femra DOCA k 55304
Asnjë vlerësim

Rrip per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Rrip lekure elastik  ne ngjyre te zi me detaje dekorative gold ne pjesen e perparme. I pershtatshem per fustane. Gjatesia e rripit: 75 cm ; 85cm.... Lexo më shumë

from 1,150.00ALL
at 1 stores

Kategori të lidhura

Rrip per femra DOCA k 55304