Filtra
Kategoritë
 
Dyqane
 

Kërko: i pabes (3 Produkte)

Shërbëtori i "zotërisë" së pabesë
Asnjë vlerësim

Ky libër është ndërtuar mbi një ngjarje të vërtetë. Sigurisht që autorja ka bërë ndryshime si te ngjarja ashtu edhe te disa nga personazhet, përndryshe nuk do të ishte letërsi artistike. ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Ditari i një pabesie
Asnjë vlerësim

Një roman kushtuar kohës, zvetënimit, kujtimeve, dashurisë dhe pabesisë, që luhatet midis së tashmes dhe së shkuarës.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Shqipëria, odiseja e pabesueshme e një populli parahelen
Asnjë vlerësim

Shqipëria, odiseja e pabesueshme e një populli parahelen nga Mathieu Aref Ky libër do të befasojë shumë lexues. Ai nuk ngurron të ndërmarrë një qëndrim krejt të kundërt ndaj asaj, që me sa duket, është nj... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores