Filtra
Preferuara
 
Dyqane
 

Selfie/Tripod (7 Produkte)

Selfie Stick Tripod Earldom ZP20
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Përshkrimi: Tripod dhe Selfie Stick ne nje pajisje te vetme mundeson lidhje me telefonin me ane te Bluetooth-it.Ka nje baze te qendrueshme me kembeza qe hapen dhe mund te vendosen mbi nje siperfaqe te sheshte ... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
Shkop per Selfie Omega me fishe 42620
Asnjë vlerësim

Shkop per Selfie Omega me fishe 42620 Shkop per selfie ne forme teleskopi. I pershtatshem per aparate te vegjel fale vidhosjes. Mbajtese fleksibel per smartphone. Pershtatet per Android 4.2.3 e siper dhe iOS 4.0 e siper. ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Shkop per Selfie Wireless Monopod
Asnjë vlerësim

Shkop per Selfie Wireless Monopod Shkop per selfie ne forme teleskopi. I pershtatshem per aparate te vegjel.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Shkop Selfie 78 cm
Asnjë vlerësim

Shkop selfie me fishe jack  Shkrepeni foton tuaj kudo ku ju jeni Shkopi eshte model teleskopik ku mund te zgjidhni gjatesi te ndryshme. Gjatesia maksimale 78cm Lidhet me Telefonat Apple ose Android Lidhet nepermj... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Shkop Selfie me Fishe Jack
Asnjë vlerësim

Shkop Selfie me Fishe Jack. Shkrepeni foton tuaj kudo ku ju jeni. Gjatesia minimale 22 cm, Gjatesia maksimale... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pult Bluetooth Omega per Fotografi BT 3.0
Asnjë vlerësim

Pult Bluetooth Omega per Fotografi BT 3.0 Pult me lidhjet Bluetooth per Telefona dhe Tableta Nese doni te beni... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Shkop per Selfie Omega Cable
Asnjë vlerësim

Shkop per Selfie Omega Cable Shkop per selfie ne forme teleskopi. I pershtatshem per aparate te vegjel. Mbajtese fleksibel per smartphone me fishe jack 3.5. Siperfaqe jo e rreshqitshme tek pjesa e mbajteses se dores Gjatesia ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores