Stilues (68 Produkte)

Stilues flokesh Fuego BY-707A
Asnjë vlerësim

Stilues flokesh Fuego BY-707A Ideal per te stiluar floket tuaj ne perditshmeri. Tensioni 110-240 V. Fuqia 30 W.... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 3 stores
Mashe Per Floket DSP 20099
Asnjë vlerësim

Blini online mashe per floke e markes DSP modeli 20099. Per krijimin e flokeve me onde te vogel dhe me onde te... Lexo më shumë

from 2,990.00ALL
at 2 stores
Stilues Flokesh Remington CI96W1
Asnjë vlerësim

Blini online stiluesin e flokeve Remington. Stluesi ka formen e duhur per ti dhene volum flokeve tuaj, me diameter... Lexo më shumë

from 6,490.00ALL
at 2 stores
Stilues Flokesh FUEGO TA-2216
Asnjë vlerësim

Bli online stilues per floket Fuego tek Gjigandi Fale formes te vencante pervec shtrirjes te flokeve mund te... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 2 stores
Stilues Set First Austria FA-5651-1-BA
Asnjë vlerësim

Blini online pajisje per stilimin e flokeve nga First Austria. Pajisja vjen me 5 aksesore per te realizuar cdo... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 2 stores
Stilues Flokesh Philips BHH822
Asnjë vlerësim

Blini online stiluesin Philips per floket. Pajisje 3 ne 1 :pjaster, mashe dhe kreher . Diametri i mashes eshte... Lexo më shumë

from 8,390.00ALL
at 2 stores
Stilues Flokesh Grundig HS5523
Asnjë vlerësim

Blini online stilues flokesh Grundig. Stiluesi ka 3 aksesore.Fuqia eshte 1100 Watt . Diametri i kreherave varion... Lexo më shumë

from 3,990.00ALL
at 2 stores
Stilues Flokesh Grundig HS6430
Asnjë vlerësim

Blini online mashen stiluese per floket , Grundig. Masha ka diameter 2.5 centimetra dhe ka nje ekran LED qe tregon... Lexo më shumë

from 4,290.00ALL
at 2 stores
Stilues Philips BHB872/00
Asnjë vlerësim

Blini online stiluesin e flokeve Philips tek Gjigandi . Pajisja mund te formoje onde ne pak minuta dhe pa i demtuar... Lexo më shumë

from 7,590.00ALL
at 2 stores
Stilues Flokesh Philips BHB868
Asnjë vlerësim

Blini online stilues flokesh Philips tek Gjigandi . Me ndihmen e ketij stiluesi ju mund te bejo ondet dhe... Lexo më shumë

from 6,490.00ALL
at 2 stores
Stilues Bellissima My Pro Beach Waves GT20 100
Asnjë vlerësim

Stilues i markes Bellissima modeli My Pro Beach Waves GT20 100 Dizanj elegant dhe teper efektiv per modelimin e flokeve tuaj  Ju mund te beni valezimet ne dy menyra ,te volga ose te medha  Dy shufrat metalike bashko... Lexo më shumë

from 7,990.00ALL
at 2 stores
Stilues Flokesh Philips BHB862
Asnjë vlerësim

Stilues flokesh i markes Philips modeli BHB862 Per stilimin e flokeve tuaj me onde ose kacurrela Ndryshoni modelin e flokeve tuaj cdo mengjes me nje perdorim mjaft praktik qe jua mundeson stiluesi Philips Pllake qer... Lexo më shumë

from 3,390.00ALL
at 2 stores
Kreher Elektrik 2in1 DSP 50046
Asnjë vlerësim

Blini online kreher elektrik 2 ne 1 i markes DSP per krehjen, tharjen, ondet dhe drejtimin e flokeve tuaja.... Lexo më shumë

from 3,790.00ALL
at 2 stores
Kreher Elektrik 7in1 DSP 50020
Asnjë vlerësim

Porosit online kreher elektrik 7 ne 1 DSP. Produkt multifunksional i cili fale 6 aksesoreve qe perfshin e kthen... Lexo më shumë

from 3,790.00ALL
at 2 stores
Kreher Elektrik 3in1 DSP 50017
Asnjë vlerësim

Bli online kreher elektrik 3 ne 1 i markes DSP. Ky kreher elektrik funksionon per te gjitha tipet e flokeve. I... Lexo më shumë

from 2,990.00ALL
at 2 stores
Stilues DSP UEHS-159
Asnjë vlerësim

Blini online set per stilimin e flokeve DSP. Ky set perfshin shtate produkte; masha e flokut, gryke ajrimi, furca... Lexo më shumë

from 3,290.00ALL
at 2 stores
Stilues me Timer 2in1 DSP 20133
Asnjë vlerësim

Blini online stilues flokesh marka DSP modeli 20133. Rrotullimi me dy kalime - Me teknologjinë e fundit të rrotullimit të dyanshëm, ju duhet vetëm të vendosni drejtimin e rrotullimit dhe të vendosni flokët p... Lexo më shumë

from 6,990.00ALL
at 2 stores
Stilues 19mm DSP 20106
Asnjë vlerësim

Blini online mashe per floket marka DSP modeli 20106. E pershtatshme per kacurrela me pllake cilindrike qeramik... Lexo më shumë

from 2,690.00ALL
at 2 stores
Stilues 9mm DSP 20105
Asnjë vlerësim

Blini online stilues per floket marka DSP modeli 20105. Kjo paijsje ka dy funksione; per krijimin e flokeve me... Lexo më shumë

from 2,690.00ALL
at 2 stores
Stilues DSP 20028
Asnjë vlerësim

Blini online stilues per floket marka DSP modeli 20028. Pjaster 3 ne 1 profesional i dizenjuar per sitlime te... Lexo më shumë

from 3,490.00ALL
at 2 stores