AZA Electronics

AZA Electronics
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Lagjia Kushtrimi, Rruga "Hamit Lumi" godina nr. 11, pranë ish NPA
Qyteti: Tirane
Shteti: AL
Shteti: Albania
Zip: 1001
Nr.Telefonit: 069 702 8508
Mobile: 069 702 8508
E-mail: email
Url: http://www.azaelectronics.com/
AZA Electronics Profili

AZA Electronics i ka fillimet e veta ne vitet 1997,fillimisht si nje dyqan i vogel ne qytetin e Vlores per tu shnderruar me pas pergjate viteve nder aktoret kryesor te tregut te elektroshtepiakeve ne Shqiperi.

Partneriteti pergjate ketyre viteve me kompani lider jo vetem ne Itali por edhe ne Europe dhe ne Bote i ka dhene kompanise kredibilitet dhe avantazh konkurues ne treg per sa i perkete cilesise dhe cmimit te produkteve,duke ofruar keshtu jo vetem nje raport te drejte cilesi-cmim,por edhe nje sherbim qe shikon dhe fokusohet drejt klientit.

Pikerisht konsolidimi i ketij trinomi sherbim-cilesi-cmim eshte edhe synimi i strategjise se zgjerimit te kompanise ne tregun e retail-it,e cila ka bere qe kompania te fokusohet ne krijimin e nje realiteti ku perfitimi i klientit te jete i vertete dhe i prekshem.

Kjo eshte pikerisht arsyeja dhe filozofia e slloganit te kompanise “Realiteti i Perfitimit”

AZA Electronics eshte tashme nje kompani e konsoliduar jo vetem ne tregun e shperndarjes me shumice,por tashme synon zgjerimin ne menyre intensive ne tregun e retailit nepermjet ngritjes se rrjetit te vete te dyqaneve me po te njejtin emer “AZA Electronics”
Informacion tjetër

Përshkrim i shkurtër:
AZA Electronics i ka fillimet e veta ne vitet 1997,fillimisht si nje dyqan i vogel ne qytetin e Vlores per tu shnderruar me pas pergjate viteve nder aktoret kryesor te tregut te elektroshtepiakeve ne Shqiperi.

Çmimet e dërgesës :
Transporti eshte falas ne qytetet : Tirane, Fier, Elbasan ,Vlore

Natyrisht AZA electronics mune te shoqeroj produktin e klientit deri ne piken me te aferte.

Detajet e dërgesës :
Transporti eshte falas ne qytetet : Tirane, Fier, Elbasan ,Vlore

Natyrisht AZA electronics mune te shoqeroj produktin e klientit deri ne piken me te aferte.

Kupona

Shiko gjithë kuponat