Bukinist

Bukinist
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Rr.
Qyteti: Tirane
Shteti: AL
Shteti: Albania
Zip: 10001
Nr.Telefonit: 44508282
Mobile: 44508282
E-mail: email
Url: https://bukinist.al/sq/
Bukinist Profili

Bukinist.al është vitrina e madhe virtuale, brenda së cilës gjendet një gamë e gjerë botimesh; që nga libri artistik, librit shkollor, akademik, profesional, libri për fëmijë, libri i vjetër, katalogët, albumet, pullat postare dhe kartolinat. Por, dyqani virtual është vetëm një pjesë e punës dhe e përgjegjësisë tonë. Marketingu online, menaxhimi modern në shpërndarjen e librit dhe pjesëmarrja aktive me botuesit për promovimin e të gjitha vlerave që hidhen në qarkullim janë disa prej objektivave tona.
Ne, jo thjeshtë bashkojmë prodhuesin e librit me lexuesit për interesa tregu, por vijmë me përkushtimin dhe profesionalizimin për t’i mbajtur të informuar të gjithë miqtë e librit, për të dhënë rekomandimet e duhura, dhe për të punuar bashkërisht në rritjen e kulturës së leximit në vend
Informacion tjetër

Përshkrim i shkurtër:
Pas një përvoje suksesi në këtë treg, ku tashmë jemi lider në Shqipëri, ne sjellim “Bukinist”-in, me të njëjtat ambicie dhe energji, për të qenë një partner serioz dhe profesional, në krahun e enteve botuese shqiptare dhe më gjerë.

Kupona

Shiko gjithë kuponat