Celular.aL

Celular.aL
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Shkolla e Baletit
Qyteti: Tirane
Shteti: AL
Shteti: Albania
Zip: 1001
Nr.Telefonit: 355672040224
Mobile: 355672040224
E-mail: email
Url: https://celular.al/
Celular.aL Profili

Prej më shumë se 10 vite, Celular.al operon në tregun shqiptar si një kompani e specializuar në shitjen e smartfonëve (celularë) dhe paisjeve të tjera si aksesorë, ora, tableta etj.

Tek ne mund të gjeni celularë të rinj dhe të përdorur, me garancinë dhe çmimin më konkurues në treg. Ne mundësojmë gjithashtu blerje të produkteve tona me këste, gjë e cila lehtëson procesin e blerjes për klientët tanë.

Duke ecur përpara me vetëbesim në rrugën e rritjes së vazhdueshme, Celular.al numëron tashmë pesë pika në të gjithë Tiranën, me bindjen që ky rrjet do të vijë gjithmonë e më shumë në rritje.

Vlera jonë mbështetet në çmimet konkuruese, cilësinë e produkteve dhe shërbimin e përkushtuar ndaj klientëve tanë. Punojmë të gjithë sëbashku duke dëgjuar dhe mbështetur njëri-tjetrin për të arritur një mjedis pune dinamik për të sjellë tek ju shërbimin dhe cilësinë më të mirë çdo ditë.
Informacion tjetër

Përshkrim i shkurtër:
Prej më shumë se 10 vite, Celular.al operon në tregun shqiptar si një kompani e specializuar në shitjen e smartfonëve (celularë) dhe paisjeve të tjera si aksesorë, ora, tableta etj.

Çmimet e dërgesës :
Ne mundësojmë transport FALAS në të gjithë Shqipërinë.

Kupona

Shiko gjithë kuponat