eBuy

eBuy
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Rr."Abdyl Frasheri", EGT-Tower, P. 11, Kati 4
Qyteti: Tirane
Shteti: AL
Shteti: Albania
Zip: 1001
Nr.Telefonit: +355 69 60 85 491
Mobile: +355 69 60 85 491
E-mail: email
Url: http://www.ebuy.al/
eBuy Profili

ebuy.al është platforma online më e kompletuar në Shqipëri, ku tregtohet në një vend të vetëm një gamë e gjerë produktesh. Në vitin 2013, ebuy.al ka marrë cmimin e Inovacionit për e-commerce, nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes. Ne ofrojmë një treg të hapur për të gjitha kompanitë që duan të rritin shitjet e tyre nëpërmjet tregtisë online. Qëllimi ynë është të sjellim sa më pranë njëri-tjetrit, në një treg të përbashkët të pasqyruar nëpërmjet internetit, konsumatorët e të gjitha niveleve si dhe shitësit e ndryshëm që operojnë në tregun Shqiptar. Ne udhëhiqemi nga parimi për t’iu ofruar klientëve tanë një cilësi produktesh dhe shërbimi sa më të lartë, ndaj produktet që ofrohen në faqe përzgjidhen me saktësi nga kompanitë më të mira në treg.
Informacion tjetër

Përshkrim i shkurtër:
ebuy.al është platforma online më e kompletuar në Shqipëri, ku tregtohet në një vend të vetëm një gamë e gjerë produktesh. Në vitin 2013, ebuy.al ka marrë cmimin e Inovacionit për e-commerce, nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes. Ne ofrojmë një treg të hapur për të gjitha kompanitë që duan të rritin shitjet e tyre nëpërmjet tregtisë online. Qëllimi ynë është të sjellim sa më pranë njëri-tjetrit, në një treg të përbashkët të pasqyruar nëpërmjet internetit, konsumatorët e të gjitha niveleve si dhe shitësit e ndryshëm që operojnë në tregun Shqiptar. Ne udhëhiqemi nga parimi për t’iu ofruar klientëve tanë një cilësi produktesh dhe shërbimi sa më të lartë, ndaj produktet që ofrohen në faqe përzgjidhen me saktësi nga kompanitë më të mira në treg.

Kupona

Shiko gjithë kuponat