Gjirafa50

Gjirafa50
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Magjistralja Prishtinë-Ferizaj
Qyteti: Prishtinë, Kosovë
Shteti: KS
Shteti: Kosova
Nr.Telefonit: +355 68 803 0303
Mobile: +355 68 803 0303
E-mail: email
Url: https://gjirafa50.al/
Gjirafa50 Profili

Gjirafa50 është platformë e shitjes online, e krijuar nga Gjirafa, Inc. Është dyqan online i specializuar në shitjen e pajisjeve më të fundit të teknologjisë dhe që njëkohësisht janë më të kërkuarat në treg.
Informacion tjetër

Përshkrim i shkurtër:
Gjirafa50 është platformë e shitjes online, e krijuar nga Gjirafa, Inc. Është dyqan online i specializuar në shitjen e pajisjeve më të fundit të teknologjisë dhe që njëkohësisht janë më të kërkuarat në treg.

Çmimet e dërgesës :
Transporti nëpër të gjithë Shqipërinë është 200 Lek.

Detajet e dërgesës :
Mënyra Standard, që do të thotë se porosia e bërë tek ju arrin për 6 deri në 10 ditë OSE për 8 deri në 14 ditë në raste të vonesave të mundshme.

Kupona

Shiko gjithë kuponat