GoTech

GoTech
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Kompleksi Kika, Tirana, Rruga Medar Shtylla, Nr.45, Komuna e Parisit
Qyteti: Tirane
Shteti: AL
Shteti: Albania
Zip: 1001
Nr.Telefonit: 068 609 2215
Mobile: 068 609 2215
E-mail: email
Url: https://www.gotech.al/sq/
GoTech Profili

GoTech Electronics, është vazhdim i AIBA Company e cila operon në tregun Shqiptar që nga viti 1995 si distributor ekskluziv i paisjeve elektroshtëpiake. Që në fillimet e saj ka bashkëpunuar me markat më prestigjoze Italiane si “Indesit”, “Ariston”, “Hotpoint-Ariston” dhe me kompani mjaft të njohura në fushën e elektroshtëpiakeve si: Indesit Internatinal Company Itali, Thermo Sanitary Group Itali, Elica Spa Itali etj.
Informacion tjetër

Përshkrim i shkurtër:
Fillimet tona: GoTech Electronics, është vazhdim i AIBA Company e cila operon në tregun Shqiptar që nga viti 1995 si distributor ekskluziv i paisjeve elektroshtëpiake. Që në fillimet e saj ka bashkëpunuar me markat më prestigjoze Italiane si “Indesit”, “Ariston”, “Hotpoint-Ariston” dhe me kompani mjaft të njohura në fushën e elektroshtëpiakeve si: Indesit Internatinal Company Itali, Thermo Sanitary Group Itali, Elica Spa Itali etj.

Zgjerimi i rrjetit: Nga viti 2009, GoTech është prezent me 16 dyqane dhe 1 showroom (GoTech Luxury) ne te gjithe vendin. Aktualisht gjendemi ne Tirane, Durres, Tapize, Lezhe, Puke, Peshkopi, Pogradec, Korce, Lushje, Elbasan, Kavaje, Shkoder, Lac, Fier. Gjithashtu mbulon qe nga viti 1995 e deri me sot, tregun e shumices ne te gjithe vendin, duke i dhene mundesine te gjithe Shqipetareve te perfitojne nga cilesia e pordukteve qe GoTech tregton.

Markat nderkombetare: Gjatë viteve të fundit, me krijimin e kompanisë GoTech Electronics, aktiviteti i saj është zgjeruar me produkte të linjave më prestigjoze, marka të reja dhe shumë cilësore si: Candy, Elica, Hyundai, Sharp, Blaupunkt, Panasonic, Samsung, Sinbo, Bomann, Hoover, ETA, TVS etj.

Detajet e dërgesës :
Duke parë që një ndër problematikat e klientëve tanë ka qenë transporti i produkteve të blera në dyqanet e tjera, atëherë kompania GoTech Electronics ka menduar ti lehtësojë sa më shumë klientët duke oferuar gjithashtu shërbimin e transportit deri në destinacionin e kerkuar nga klienti, ne qytetet kryesore te vendit dhe vetem per elektroshtepiaket e medha (frigorifer, lavatrice, lavastovilje, soba, tharese rrobash dhe sete inkaso) kundrejt nje pagese minimale, me ngjitje lart nuk perfshihen produktet qe blihen ne dite ofertash.

Kupona

Shiko gjithë kuponat