iBuy

iBuy
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Rruga George W Bush
Qyteti: Tirane
Shteti: AL
Shteti: Albania
Zip: 1001
Nr.Telefonit: 685344444
Mobile: 685344444
E-mail: email
Url: https://ibuy.al/
iBuy Profili

iBuy.al. Ne mundohemi gjithnje te kemi produkte dhe sherbime perfekte. Ne garantojme se te gjitha produktet jane testuar para se te nisen ,
vecanerisht produktet qe jane delikate ndaj goditjeve e transportit.
Gjithsesi ,nese ju vjen nje produkt ne gjendje jo te mire ,Ne kemi nje politike kthimi & rimbursimi .
Informacion tjetër

Përshkrim i shkurtër:
Te gjitha aksesoret kane 3 muaj garanci ,pjeset e kembimit kane shtate dite garanci..
Telefonat e rinj kane 3 muaj garanci.
iPhone e rinj kane 1 vit garanci nga Apple
Telefonat e perdorur kane 1 muaj garanci.
Telefonat e ricikluar kane 1 muaj garanci .

* Garancia nuk perfshin produkte speciale te porositura ose krijuar enkas per ju!!

Çmimet e dërgesës :
* Kostoja e transportit nuk perfshihet ne rimbursim.

iBuy merr persiper vetem pagesen e postes drejt bleresit dhe jo anasjelltas .
Pagesa e postes drejt iBuy behet nga bleresi

Kupona

Shiko gjithë kuponat