Konekta

Konekta
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Rruga e Dibrës 124, Tirana
Qyteti: Tirane
Shteti: AL
Shteti: Albania
Zip: 1001
Nr.Telefonit: 069 588 3782
Mobile: 069 588 3782
E-mail: email
Url: https://konekta.al/
Informacion tjetër

Përshkrim i shkurtër:
Pak prej jush e dine se ne jemi ndermjet me te pareve ne fushen e tregtimit te aksesoreve celualare! Ajo cfare jemi ne sot eshte rezultat i seriozitetit te nje pune te pa rreshtur, nje vizioni largpames, nje synimi te larte e nje humanizmi te deshmuar te atyre qe e morren kete iniciative. Bashkimi i gjithe faktoreve te mesiperm brenda nje ambienti me dizenjim modern e me nje sherbim profesional filloi rreth vitit 2000 dhe u finalizua ne janar te vitit 2018 ne nje emer te vetem,

Detajet e dërgesës :
Transporti në Tiranë është falas, në qytete të tjera 200 lekë të rinj, në Kosovë 3€ (minimumi i porosisë 15€, kur porosia është nën 15€ transporti kushton 5€)

Kupona

Shiko gjithë kuponat