MegaTek

MegaTek
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës km 7. Tiranë, Shqipëri
Qyteti: Tirane
Shteti: AL
Shteti: Albania
Zip: 1001
Nr.Telefonit: +355 (0) 42 388 399
Mobile: +355 (0) 42 388 399
E-mail: email
Url: https://www.megateksa.com/
Informacion tjetër

Çmimet e dërgesës :
Dërgesa kryhet nëpërmjet korrierit dhe do të mbërrijë tek ju jo më vonë se 3 ditë në varësi të vendndodhjes tuaj. Ju do të njoftoheni nëpërmjet postës elektronike kur porosia juaj të niset.

Kostoja e transportit do të llogaritet duke pasur parasysh vendndodhjen tuaj si dhe peshën e produkteve të porositura. Ju mund të shikoni koston e transportit për produktet e përzgjedhura në shportën tuaj në përfundim të procesit të porositjes (përpara se të kërkohet konfirmimi i porosisë).

Nëse ndonjë nga artikujt e porosisë tuaj nuk është i disponueshëm për momentin, ne do t’iu kontaktojmë për t’iu kthyer paratë ose për të zëvendësuar artikullin. Nëse do të jetë e nevojshme, do t’iu kërkojmë kohë deri në pajisjen sërish me artikullin e munguar.

Detajet e dërgesës :
Të gjitha blerjet para orës 20:00 në ditët zyrtare të punës do të proçesohen dhe dërgohen brenda 1ore e gjysëm në qytetin e Tiranës, Durrësit, Krujës dhe Fushë-Krujës; ditën e nesërme për qytetet e tjera.

Për zonat: Tropojë, Pukë, Has, Gramsh, Ersekë do kontaktoheni në telefon për detajet e transportit.

Porositë e bëra gjatë fundjavave ose në ditët e festave zyrtare do të procesohen në ditën pasardhëse të punës.

Kupona

Shiko gjithë kuponat