Neptun

Neptun
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Rruga Shkelqim Fusha, Tiranë
Qyteti: Tirane
Shteti: AL
Shteti: Albania
Zip: 1001
Nr.Telefonit: +355 44 50 50 50
Mobile: 355684084044
E-mail: email
Url: https://www.neptun.al/
Neptun Profili

Neptun nisi aktivitetin në vitin 1993, si një dyqan I vogël dhe modest në buleveradin kryesor të Tiranës. Sot Neptun njihet si kompania lider në tregun e pajisjeve elektronike dhe teknologjike I shtrire në gjithë Shqipërinë me një rrjet prej 26 dyqanesh.

Viti 2005 ishte viti kur u shfaq koncepti I ri I dyqaneve Neptun, me krijimin e një prej dyqaneve më të mëdhenj të tij. Dyqanet e Neptun janë të përqëndruar në Tiranë ( 6 të tillë), ndërsa dyqanet e tjerë në Durrës, Fier, Vlorë, Lushnjë, Shkodër ,Korçë, Elbasan, Kavajë Lezhë, Sarandë, Berat, Fushë Krujë, Gjirokaster, Koplik, Peshkopi, Bilisht, Belsh, Burrel, Qendra Tregare Viva ne Fier dhe Laç. duke përfaqësuar kështu zinxhirin më të madh të shitjes me pakicë të pajisjeve elektronike dhe elektroshtëpiakeve. Neptun ndodhet në 3 vende të Ballkanit në Kosovë, Maqedoni dhe Shqipëri. Fokusimi tek konsumatori, kombinimi i qëndrueshëm i vlerave, shumëllojshmëria e produkteve dhe shërbimeve, kanë bërë që Neptun te jetë I sukseshëm edhe në vendet fqinje.
Informacion tjetër

Përshkrim i shkurtër:
Keni nevojë për ndihmë? Kontaktoni me 044 50 50 50. Operatorët tanë janë në shërbimin tuaj nga ora 08:30 deri në orën 20:00.

Çmimet e dërgesës :
Paguaj me siguri në Neptun me pagesë në dërgese, transfert bankare, kartë krediti/debiti. Faqja është e siguruar për pagesat me certifikatë SSL.

Detajet e dërgesës :
Neptun ofron shërbimin e transportit në të gjithë zonat kryesore të vendit.

Kupona

Shiko gjithë kuponat