Oktouest Kompjuter Store

Oktouest Kompjuter Store
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Rruga Nacionale Tirane, Rruga e Dajtit, Pallati Noku shpk Kati 4 ap 33
Qyteti: Tirane
Shteti: AL
Shteti: Albania
Zip: 1001
Nr.Telefonit: 35544803833
Mobile: 355698138830
E-mail: email
Url: https://www.oktouest.al/
Oktouest Kompjuter Store Profili

OKTOUEST është themeluar ne Tiranë, më 26/09/2013, me Nipt -L32126022U, certifikatë marke numër 15413. Objektivi kryesor i jonë, është futja dhe shpërndarja e kompjuterëve në tregun Shqiptar dhe jashtë vendit. Në vitin 2014, kompania është rindërtuar me shumë dinamikë në tregun elektronik me një dyqan online, shumë modern dhe funksional.
Informacion tjetër

Përshkrim i shkurtër:
OKTOUEST është themeluar ne Tiranë, më 26/09/2013, me Nipt -L32126022U, certifikatë marke numër 15413. Objektivi kryesor i jonë, është futja dhe shpërndarja e kompjuterëve në tregun Shqiptar dhe jashtë vendit. Në vitin 2014, kompania është rindërtuar me shumë dinamikë në tregun elektronik me një dyqan online, shumë modern dhe funksional.

Produktet tona kryesore perfshijnë: Cases / Motherboard /Computers / Processors / Hard Drive / Memory Ram / Graphic Card / Power Supplies / Keyboards etj.Ne kemi një manaxhim të standarteve ndërkombëtare dhe një kontroll të rreptë të cilësisë,cmime konkuruese, shërbim te shpejtë të konsumatorëve,të cilët kanë fituar një reputacion të lartë dhe na kanë bërë një furnizues të besueshëm për klientët, në mbarë botën.

Çmimet e dërgesës :
Për të blerë dhe për të bërë pagesën, bisedoni me një nga ekspertët tanë,në selinë tonë këtu ne Oktouest,për tu siguruar që zgjodhët teknologjinë ideale përpara se të blini.

Detajet e dërgesës :
Ne punojmë vazhdimisht për t'ju sjellë çmimet më të mira të mundshme dhe kemi një gamë të opsioneve të sigurimit, financimit dhe posaçërisht për shkollat dhe bizneset.

Kupona

Shiko gjithë kuponat