OZONE ELECTRONICS

OZONE ELECTRONICS
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Unaza e Re, ish Astiri Rrethrrotullimi i Ri
Qyteti: Tirane
Shteti: AL
Shteti: Albania
Zip: 1001
Nr.Telefonit: +35567 600 0570
Mobile: +35567 600 0570
E-mail: email
Url: http://ozone.al/
OZONE ELECTRONICS Profili

Ne jemi duke punuar çdo ditë t'ju ofrojmë çmimet më të lira në cdo kohë, për produkte të markave të mirënjohura, ndaj çdo muaj kemi një "Black Friday"!
Për këtë ne ju ofrojmë:
Cmimet më të lira
Markat më të njohura
Shumëllojshmëri produktesh
Mundësi financimi me këste
Informacion tjetër

Përshkrim i shkurtër:
OZONE ELECTRONICS është dyqani me çmimet më të ulëta të elektoshtëpiakeve në Tiranë i cili ofron një gamë të gjerë produktesh dhe markash të mirënjohura.

Kupona

Shiko gjithë kuponat