Pink&Blue

Pink&Blue
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Rr.George W Bush
Qyteti: Tirane
Shteti: AL
Shteti: Albania
Zip: 1001
Nr.Telefonit: 3556720363
Mobile: 3556720363
E-mail: email
Url: https://pinkandblue.al/
Pink&Blue Profili

Rrjeti i Dyqaneve “Pink ’n’ Blue”Na ishte një herë ose i quajtur ndryshe “Pink and Blue“ ishte nisma e firmës së mirënjohur dhe prestigjoze shqiptare “4 & + “ sh.p.k e njohur ne trajtimin e lodrave e artikujve të ndryshëm industriale me shumicë. Aktiviteti yne zë fill qe ne vitet e largeta ’91-’92 atëhere kur tregetia e lire ishte ende nje argument tabu per pjesen me te madhe te popullsisë.
Kështu që, kur hapem dyert e dyqanit më te ri në Tirane pakkush e dinte që ky investim i ri mbarte me vete vite të tëra eksperience, mund, pune e perkushtim.
Ne fillimet tona u morrem kryesisht me trajtimin e artikujve te ndryshem industriale duke i dhënë perparesi artikujve për femijë..
Menduam se kenaqesia është një udhetim që fillon që kur jemi femije. Ta bësh të buzeqesh një femijë është puna më e jashtezakonshme e bërë ndonjëhere, mision ky që na është ngarkuar ne e na ben të ndihemi me fat tek shpenzojmë kohën tone duke menduar se si të bëjme nje femijë te lumtur.
Informacion tjetër

Përshkrim i shkurtër:
Rrjeti i Dyqaneve “Pink ’n’ Blue”Na ishte një herë ose i quajtur ndryshe “Pink and Blue“ ishte nisma e firmës së mirënjohur dhe prestigjoze shqiptare “4 & + “ sh.p.k e njohur ne trajtimin e lodrave e artikujve të ndryshëm industriale me shumicë. Aktiviteti yne zë fill qe ne vitet e largeta ’91-’92 atëhere kur tregetia e lire ishte ende nje argument tabu per pjesen me te madhe te popullsisë.

Kupona

Shiko gjithë kuponat