Pinoku.aL

Pinoku.aL
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Rruga “Lidhja e Prizrenit”
Qyteti: Tirane
Shteti: Shqiperi
Shteti: Albania
Zip: 1019
Nr.Telefonit: +355 69 655 3336
Mobile: +355 69 655 3336
E-mail: email
Url: https://pinoku.al/
Pinoku.aL Profili

Dyqani Online me i ri ne Shqiperi dhe me cmimet me te mira
Ketu do te gjeni produkte nga te gjitha llojet dhe nga gjithe bota, me cmime me te mira se dyqanet. Qellimi yne eshte sigurimi i nje game te gjere produktesh dhe transporti sa me i shpejte.

-Ju beni blerjen ne faqe, dhe porosia mberrin ne shtepine tuaj per pak ore, pa patur nevoje te levizni nga shtepia.

-Pagesen e kryeni ne momentin qe merrni porosine, pa pasur nevoje per karte krediti.

Faleminderit qe zgjidhni Pinoku.al
Informacion tjetër

Përshkrim i shkurtër:
Ketu do te gjeni produkte nga te gjitha llojet dhe nga gjithe bota, me cmime me te mira se dyqanet. Qellimi yne eshte sigurimi i nje game te gjere produktesh dhe transporti sa me i shpejte.

-Ju beni blerjen ne faqe, dhe porosia mberrin ne shtepine tuaj per pak ore, pa patur nevoje te levizni nga shtepia.

-Pagesen e kryeni ne momentin qe merrni porosine, pa pasur nevoje per karte krediti.

Çmimet e dërgesës :
Pinoku.al mundeson transportin me te shpejte ne Shqiperi.

Produktet qe porositen dergohen direkt nga stafi jone drejt adreses suaj.

Brenda Tiranes mund te vijne te ju per 1-3 ore.

Transporti drejt rretheve vonon 1-3 dite por normalisht vjen diten e neserme ne qytetin tuaj.

Eshte shume e rendesishme te keni numrin tuaj te telefonit hapur per te komunikuar me postierin per dorezimin e porosise.

Porosite qe nuk terhiqen kthehen perseri ne Tirane.

Pinoku.al ka te drejten te refuzoje dorezimin e porosise ne klient te cilet kane kryer kthime apo refuzim te porosise per arsye te tjera dhe jo per faj te produktit.

Detajet e dërgesës :
Pagesa në dorëzim. Ju paguani vetëm pasi produkti është dorëzuar tek ju. Kjo mënyrë ju ofron sigurinë më të madhe të mundshme. Nuk ka nevojë për kartë krediti apo llogari bankare dhe përsëri përfitoni nga shumëlljoshmëria e produkteve dhe çmimet e lira që ne ofrojmë.

Me transfertë bankare. Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodhen. Gjatë proçesit të blerjes, nëse zgjidhni këtë mënyrë, do ju shfaqet llogaria bankare për brenda Shqipërisë. Llogaria është nga BKT Bank dhe është e regjistruar në emër të DIGITAL ALBANIA SERVICES SH.P.K. Kështu çdo pagesë e depozituar në këtë llogari, është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merrni mbrapsht nëse ne nuk plotësojmë kushtet që ju paraqesim.

Kupona

Shiko gjithë kuponat