Proenti

Proenti
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Rruga 'Muzakët'
Qyteti: Tirane
Shteti: Albania
Shteti: Albania
Zip: 1001
Nr.Telefonit: 355697004057
Mobile: 355697004057
E-mail: email
Url: https://proenti.com
Proenti Profili

Proenti.com si një website shitjesh dhe shërbimesh është konceptuar që në vitin 2018, si fillim Proenti është prezantuar vetëm me platformën e njoftimeve dhe jo me të gjithë konceptin e tij që përmbante dhe e-commerce. Pas finalizimit të konceptimit ajo që mbetej për tu bërë ishte emërtimi i këtij projekti, i cili erdhi shumë natyrshëm gjatë bisedimeve mes të gjithë anëtarëve të stafit, mes të gjitha alternativave në diskutim ajo që të gjithë kishin në mendje ditën tjetër ishte emri Proenti, kjo kishte ngelur në memorie dhe sigurisht që do ishte emri i këtij projekti. Gatishmëria e bashkëpunëtorëve tanë për të sjellë tek klienti produktet dhe shërbimet më të mira dhe me cmimet konkuruese, e bënë punën tonë shumë më të thjeshtë. Proenti.com është krijuar për të mbaruar punë! Po po, për të mbaruar punët e gjithësecilit. Qëllimi i Proentit është që te sigurojë një menyrë te shpejtë të ofrimit të produkteve dhe shërbimeve online. Gamën më të gjëre të produkteve mund ta gjeni në Proenti.com duke kursyer kohën dhe paratë tuaja. Sigurimi i një game të gjërë produktesh me cmimet më të mira si dhe transporti i shpejtë dhe i sigurtë janë qëllimi i ekipit tonë cdo ditë.
Informacion tjetër

Përshkrim i shkurtër:
Proenti.com si një website shitjesh dhe shërbimesh është konceptuar që në vitin 2018, si fillim Proenti është prezantuar vetëm me platformën e njoftimeve dhe jo me të gjithë konceptin e tij që përmbante dhe e-commerce. Pas finalizimit të konceptimit ajo që mbetej për tu bërë ishte emërtimi i këtij projekti, i cili erdhi shumë natyrshëm gjatë bisedimeve mes të gjithë anëtarëve të stafit, mes të gjitha alternativave në diskutim ajo që të gjithë kishin në mendje ditën tjetër ishte emri Proenti, kjo kishte ngelur në memorie dhe sigurisht që do ishte emri i këtij projekti. Gatishmëria e bashkëpunëtorëve tanë për të sjellë tek klienti produktet dhe shërbimet më të mira dhe me cmimet konkuruese, e bënë punën tonë shumë më të thjeshtë.

Çmimet e dërgesës :
Në varesi të porosisë, ekipi i dorëzimit do të organizohet për të sjellë produktet sa më shpejt të jetë e mundur aty ku ndodheni.

Detajet e dërgesës :
Mund të bëj pagesë me kartë? Ju mund të paguani me kartë online vetëm nese keni në llogari në PayPal. Ju mund të paguani me kartë gjithashtu dhe nëse vini në një nga dyqanet tona fizke dhe bëni pagesë nëpërmjet POS-it.

Kupona

Shiko gjithë kuponat