TechPoint

TechPoint
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Ring Centre ( Zogu i Zi )
Qyteti: Tirane
Shteti: AL
Shteti: Albania
Zip: 1001
Nr.Telefonit: 069 766 9084
Mobile: 069 766 9084
E-mail: email
Url: https://techpoint.al/
TechPoint Profili

Kompania më e re në treg për shitjen e paisjeve elektronike. Smartphone , Tablet , Laptop , Produkte High Tech dhe larmi aksesoresh.

Me çmime konkuruese dhe cilësi të garantuar.

Blerje të sigurta dhe të shpejta kudo në Shqipëri !
Informacion tjetër

Përshkrim i shkurtër:
Kompania më e re në treg për shitjen e paisjeve elektronike. Smartphone , Tablet , Laptop , Produkte High Tech dhe larmi aksesoresh.

Me çmime konkuruese dhe cilësi të garantuar.

Blerje të sigurta dhe të shpejta kudo në Shqipëri !

Çmimet e dërgesës :
Tarifa e Transport për porosi ONLINE , dhe Zonat e Mbulimit

1- Tirana
Kosto 200Lek, Pesha deri 10Kg, Koha Brenda ditës

2- Të gjitha Qytetet në Shqipëri
Kosto 300Lek, Pesha deri 5Kg, Koha Brenda 2-3 ditëve

Detajet e dërgesës :
Tarifa e Transport për porosi ONLINE , dhe Zonat e Mbulimit

1- Tirana
Kosto 200Lek, Pesha deri 10Kg, Koha Brenda ditës

2- Të gjitha Qytetet në Shqipëri
Kosto 300Lek, Pesha deri 5Kg, Koha Brenda 2-3 ditëve

Kupona

Shiko gjithë kuponat