Thjesht.aL

Thjesht.aL
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Rr. e Durresit (Përballë Mullirit të Vjetër)
Qyteti: Tirane
Shteti: Tirane
Shteti: Albania
Zip: 10001
Nr.Telefonit: 355692600200
Mobile: 355692600200
E-mail: email
Url: https://www.thjesht.al/
Thjesht.aL Profili

Me te rejat e telefonise Celulare markat me te mira. Produktet me eficent dhe te dizenjuar per tju sherbyer me mire.
Informacion tjetër

Kupona

Shiko gjithë kuponat