Switch (7 Produkte)

Switch KVM me 2 porta USB
Asnjë vlerësim

Switch KVM i markes Manhattan me 2 porta USB Ka 1 porte VGA dhe 2 porta 3.5mm mini-jack I pershtatshem per 1 user. Mund te lidhe dy kompjutera njekohesisht me nje usb dhe nje maus 2 portat e USB-se jane per tastieren... Lexo më shumë

from 3,790.00ALL
at 1 stores
Tenda TEG1009P-EI Switch 9 porta GE / 8 PoE
Asnjë vlerësim

Switch me 9 porta i markes Tenda 8 porta jane 10/100/1000BASE-TX PoE port dhe 1 porte 10/100/1000BASE-TX uplink... Lexo më shumë

from 15,990.00ALL
at 1 stores
D-Link Switch me 24-Porta 10/100/1000 Mbps
Asnjë vlerësim

Switch me 24 porta modeli DGS-1024D i markes D-Link Sherben per te shperndare rrjetin ne disa pajisje... Lexo më shumë

from 14,990.00ALL
at 1 stores
Switch TP-Link 16 Porta TL-SF1016D AM
Asnjë vlerësim

Modeli: TL-SF1016D V6Perdorimi: SwitchPorta: 16 10/100 MbpsNgjyra: E Zeze Garancia: 36 Muaj

from 3,390.00ALL
at 1 stores
D-Link Switch me 16-Porta 10/100/1000Mbps
Asnjë vlerësim

Switch me 16 porta modeli DGS-1016D i markes D-Link Sherben per te shperndare rrjetin ne disa pajisje njekohesisht... Lexo më shumë

from 10,990.00ALL
at 1 stores
Switch D-Link me 8 porta 10/100Mbps
Asnjë vlerësim

Switch D-Link me 8 porta 10/100 Switch i pajisur me 8 porta RJ-45 10/100Mbps. I pershtatshem per perdorim shtepiak ose kompani te vogla.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores