Filtra
Çmimi
290.00ALL 3,990.00ALL
Fshih filtrat shtesë
 
Preferuara
 
Dyqane
 

Syte (147 Produkte)

Maybelline Rimel Volume Expres Classic
Asnjë vlerësim

Maybelline Rimel  Volume Expres Classic Me vellim kolosal ne qerpike dhe gjatesi ekstreme Realizon dendesine e kerkuar fale furces  Ne ngjyre te zeze  Testuar dermatologjikisht SAasia 9.5  ml ... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Maybelline Palete Total Temptation
Asnjë vlerësim

Maybelline Palete Total Temptation Palete me 10 nuanca ne tonalitete te ndryshme Per nje pamje sa me sensuale  Ngjyra qe mund te perdoren ne cdo dite dhe cdo moment Permasat jane 12.8 x 1.2 x 7.5 cm  Sasia eshte 9.07 g... Lexo më shumë

from 1,390.00ALL
at 1 stores
L`Oreal Paris Rimel Unlimited Bendable
Asnjë vlerësim

Rimel Unlimited Bendable, nga L'oreal Paris, me ngjyre te zeze. I jep qerpikeve tuaj intensitet dhe volumin e... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Maybelline Rimel Volume Expres Water Proof
Asnjë vlerësim

Maybelline Rimel  Volume Expres Water Proof Ofron vellim 3X me shume  Fale furces siguron qime te dendura duke nxjerre ne pah edhe fijet me te vogla Krijon nje pamje me te plote I papershkrushem nga uji  Sasia 10 ml ... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Maybelline Rimel Volume Expres Noir /Black
Asnjë vlerësim

Maybelline Rimel Volume Expres Noir /Black Me vellim kolosal ne qerpike dhe gjatesi ekstreme Realizon dendesine e kerkuar fale furces  Ne ngjyre te zeze  Testuar dermatologjikisht I papershkrueshem ndaj ujit SAasia 9.... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Maybelline Rimel Volume Expres Colossal Platinium Black
Asnjë vlerësim

Maybelline Rimel  Volume Expres Colossal Platinium Black Rindertim edhe te fijeve me te vogla  Qerpike te dendur fale furces se rimelit Formule e pasur me 3 vajra: hip i trendafilit, vajit te shafranit dhe vajit ... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
L`Oreal Paris Rimel Volum Million Lashes Ext Black
Asnjë vlerësim

Rimel Volum Million Lashes, nga L'oreal Paris, me ngjyre te zeze Extra-Black. I jep qerpikeve tuaj intensitet... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
Maybelline Rimel Volume Expres Colossal Lash Sesational
Asnjë vlerësim

Maybelline Rimel  Volume Expres Colossal Lash Sesational Rindertim edhe te fijeve me te vogla  Qerpike te dendur fale furces se rimelit Formule e pasur me 3 vajra: hip i trendafilit, vajit te shafranit dhe vajit ... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Maybelline Rimel Volume Expres Colossal Lash Sesational Black
Asnjë vlerësim

Maybelline Rimel  Volume Expres Colossal Lash Sesational Black. Me vellim kolosal ne qerpike dhe gjatesi ekstreme Realizon dendesine e kerkuar fale furces  Ne ngjyre te zeze dhe formule e pasur me kolagjen  Formule e pasur ... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Maybelline Rimel Volume Expres Colossal Go Extreme Leather
Asnjë vlerësim

Maybelline Rimel  Volume Expres Colossal Go Extreme Leather Me vellim kolosal ne qerpike dhe gjatesi ekstreme X20 Realizon dendesine e kerkuar fale furces  Ne ngjyre te zeze dhe formule e pasur me kolagjen  Testuar ... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Maybelline Rimel Volume Expres Colossal Go Extreme
Asnjë vlerësim

Maybelline Rimel  Volume Expres Colossal Go Extreme Me vellim kolosal ne qerpike dhe gjatesi ekstreme Realizon dendesine e kerkuar fale furces  Ne ngjyre te zeze dhe formule e pasur me kolagjen  Testuar dermatologjikish... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Maybelline Rimel Volume Expres Colossal Big Shot Daring
Asnjë vlerësim

Maybelline Rimel  Volume Expres Colossal Big Shot Daring Me vellim kolosal ne qerpike dhe gjatesi ekstreme Realizon dendesine e kerkuar fale furces  Ne ngjyre te zeze dhe formule e pasur me kolagjen  Testuar der... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Maybelline Rimel Volume Expres Colossal Big Shot
Asnjë vlerësim

Maybelline Rimel  Volume Expres Colossal Big Shot Me vellim kolosal ne qerpike dhe gjatesi ekstreme Realizon dendesine e kerkuar fale furces  Ne ngjyre te zeze  Testuar dermatologjikisht SAasia 9.5  ml ... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Maybelline Rimel Volume Expres Colossal
Asnjë vlerësim

Maybelline Rimel  Volume Expres Colossal Me vellim kolosal ne qerpike Realizon dendesine e kerkuar fale furces  Ne ngjyre te zeze dhe me perberje kolagjeni  Testuar dermatologjikisht SAasia 10.7 ml ... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Maybelline Rimel Volume Expres Colossal 100 % Black
Asnjë vlerësim

Maybelline Rimel  Volume Expres Colossal 100 % Black Me vellim kolosal ne qerpike Realizon dendesine e kerkuar fale furces  Ne ngjyre te zeze  Testuar dermatologjikisht SAasia 10.7 ml ... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Maybelline Rimel Total Temptation 03
Asnjë vlerësim

Maybelline Rimel Total Temptation 03 Nderton qimet e rena duke dhene nje vellim te plote E perbere nga formule kremoze me ekstrakt kokosi Vellimi i deshiruar do ta fitoni me dy aplikime ne qerpike Sasia 8.6 ml ... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
Maybelline Rimel Total Temptation 01
Asnjë vlerësim

Maybelline Rimel Total Temptation 01 Nderton qimet e rena duke dhene nje vellim te plote E perbere nga formule kremoze me ekstrakt kokosi Vellimi i deshiruar do ta fitoni me dy aplikime ne qerpike Sasia 8.6 ml ... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
Rimel Bell HypoAllergenic Curling
Asnjë vlerësim

Rimel Bell HypoAllergenic Curling Qerpike voluminoz dhe me te gjate ne ngjyre te zeze Llojet e ndryshme te fibrave te pranishme ne formulen veprojne ne qerpiket ne drejtime te ndryshme Permbajtja e vitamines E dhe... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Maybelline Palete The Nudes Blashed
Asnjë vlerësim

Maybelline Palete The Nudes Blashed Palete me 12 nuanca ne tonalitete te ndryshme Per nje pamje sa me sensuale  Ngjyra qe mund te perdoren ne cdo dite dhe cdo moment Me dy furca aplikuese ne paketim Permasat jane 12.7 x 7... Lexo më shumë

from 1,390.00ALL
at 1 stores
L`Oreal Paris Rimel Volum Colagene Mega 24H
Asnjë vlerësim

Rimel Volum Colagene Mega 24H, nga L'oreal Paris, me ngjyre te zeze. I jep qerpikeve tuaj intensitet dhe volumin... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores