Tava (58 Produkte)

Tave embelsire FALAS 13 Forma Biskotash Tescoma
Asnjë vlerësim

Tave embelsire  FALAS 13 Forma Biskotash Tescoma  Tave embelsire Tescoma 31x12 cm Tavë Keku rezistent ndaj temperaturave të larta në furrë. Tava rekomandohet të lyhet me gjalpë, vaj ose miell në pjesën e poshtm... Lexo më shumë

from 1,590.00ALL
at 1 stores
Kuti per Biskota FALAS Stampa Biskotash Tescoma
Asnjë vlerësim

Kuti per Biskota FALAS Stampa Biskotash Tescoma Kuti per Biskota Ideal për mbajtjen e rreth 60 biskotave Paketimi përmban gota letre për të mbajtur biskota. Pastroni kutinë me një leckë të lagur dhe më p... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Forme Silikoni FALAS Vula per dekore Tescoma
Asnjë vlerësim

Forme Silikoni FALAS Vula per dekore Tescoma Tave Embelsirash Silikoni 29x18x3 cm Ideale për bërje pudingu ose muffins në formë lule. Materiali i formës favorizon një gatim të shpejtë dhe të njëtrajtshëm dhe ... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Tave Silikoni FALAS 8 Forma Biskotash Tescoma
Asnjë vlerësim

Tave Silikoni FALAS 8 Forma Biskotash Tescoma Tave Embelsirash Silikoni Tescoma Ideale për përgatitjen e tortës së kumbullës ose embelsirave te ndryshme. Materiali i formës favorizon një gatim të shpejtë ... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Tave 6 Waffle FALAS 5 Qese per embelsira Tescoma
Asnjë vlerësim

Tave 6 Waffle FALAS 5 Qese per embelsira Tescoma Forme per 6 waffle Tescoma Ideale për përgatitjen e 6 waffles në furrë Prodhuar nga silikon me cilësi të lartë rezistente ndaj nxehtësisë nga -40 ° C deri në +230 °... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Tave 12 Mini Muffin FALAS 100 Forma per Embelsira Tescoma
Asnjë vlerësim

Tave 12 Mini Muffin FALAS 100 Forma per Embelsira Tescoma Tave me 12 forma Mini Muffin Ëmbëlsirat dhe mini muffins janë një ëmbëlsi e vërtetë ... i vogël dhe më i rafinuar se sa muffins normal, nëse dekorohe... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Tave 24Mini Muffin FALAS 100Forma per Embelsira
Asnjë vlerësim

Tave 24 Mini Muffin FALAS 100 Forma per Embelsira Tave me 24 Mini Muffin Ëmbëlsirat dhe mini muffins janë një ëmbëlsi e vërtetë Tave e ideuar ne permasa te vogla Nëse dekorohen siç duhet ata janë shumë e... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores
Tave embelsire FALAS 6 Forme Biskotash Tescoma
Asnjë vlerësim

Tave embelsire FALAS 6 Forme Biskotash Tescoma Tave embelsire Tescoma Tavë rezistent ndaj temperaturave të larta të furrës. Rekomandohet të lyhet me gjalpë, vaj ose miell pjesën e poshtme përpara se të hedhim... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Tave pizze Dolce Salato 27 cm TVS
Asnjë vlerësim

Tave pizze e linjes Dolce Salato nga marka TVS Permasa e saj eshte 27 cm Materiali 100% alumin Projektuar per furre, per te gjitha pergatitjet e embla dhe te kendshme Veshja e brendshme me ngjyre shampanje jo ngjitese ç... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Tave Tortiere me onde Dolce Salato 26 cm TVS
Asnjë vlerësim

Tave Tortiere me onde Dolce Salato TVS Permasa 26 cm Materiali 100% alumin Projektuar per furre, per te gjitha pergatitjet e embla dhe te kendshme Veshja e brendshme me ngjyre shampanje jo ngjitese çliron ne menyre te per... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Tave tortiere Dolce Salato 26 cm TVS
Asnjë vlerësim

Tave tortiere linja Dolce Salato nga marka TVS Permasa e saj eshte 26 cm Materiali 100 % alumin Projektuar per furre, per te gjitha pergatitjet e embla dhe te kendshme Veshja e brendshme me ngjyre shampanje jo ngjitese çl... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Tave pizze Dolce Salato 30 cm
Asnjë vlerësim

Tave pizze Dolce Salato 30 cm Projektuar per furre, per te gjitha pergatitjet e embla dhe te kendshme Veshja e brendshme me ngjyre shampanje jo ngjitese çliron ne menyre te persosur gatimin pa perdorim te tepert te yn... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Tave Dolce Salato 25*18 TVS
Asnjë vlerësim

Tave nga marka TVS e linjes Dolce Salato Permasa 25*18 cm Materiali 100 % alumin Projektuar per furre, per te gjitha pergatitjet e embla dhe te kendshme Veshja e brendshme me ngjyre shampanje jo ngjitese çliron ne m... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Tave Dolce Salato 27*10 cm TVS
Asnjë vlerësim

Tave TVS nga linja Dolce Salato Permasa e saj eshte 27*10 cm Materiali 100% alumin Projektuar per furre, per te gjitha pergatitjet e embla dhe te kendshme Veshja e brendshme me ngjyre shampanje jo ngjitese çliron ne me... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Tave Savarin 24 cm TVS
Asnjë vlerësim

Tave Savarin TVS nga linja Dolce e Salato Permasa e saj eshte 24 cm Projektuar per furre, per te gjitha pergatitjet e embla dhe te kendshme Veshja e brendshme me ngjyre shampanje jo ngjitese çliron ne menyre... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Tave Brioche 22 cm TVS
Asnjë vlerësim

Tave Brioche TVS linja Dolce e Salato  Permasa 22 cm Projektuar per furre, per te gjitha pergatitjet e embla dhe te kendshme Veshja e brendshme me ngjyre shampanje jo ngjitese çliron ne menyre te persosur gatimin pa p... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Tescoma Tave Keku Katrore me Hapje Delicia 24x24 cm
Asnjë vlerësim

Tescoma Tave Keku Katrore me Hapje Delicia Ideale per pergatitjen e tortave ose cheesecake Materiali favorizon nje gatim te shpejte dhe te njetrajtshem I përshtatshëm per furrat e gazit, elektrike dhe ajrit te nxehte Pe... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Tave Dheu ovale 25 cm
Asnjë vlerësim

Tave Dheu ovale 25 cm Per ushiqme te shijshme pa i humbur vlerat ushyese  Mund te gatuani cdo tave qe ju deshironi  Ideale per amvisat  Permasat jane 14 x 24.5 x 4.5 cm ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set Tava Qelqi Katrore 3 pcs
Asnjë vlerësim

Set Tave Qelqi Katrore 3 pcs Ideale per gatime te ndryshme  Aksesore te nevojshem per nje amvise   Vijne ne madhesi te ndryshme  Mund te futen ne mikrovale, lavastovilie etj  Testuar per te qene rezistente ne t... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Tave Dheu Rrethore 14 cm
Asnjë vlerësim

Tave Dheu Rrethore 14 cm Per ushiqme te shijshme pa i humbur vlerat ushyese  Mund te gatuani cdo tave qe ju deshironi  Ideale per amvisat  Permasat jane 14 x 5 cm ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores