Televizorë (12 Produkte)

TV Grundig LED 32VLE4820
Asnjë vlerësim

Televizor i markes Grundig modeli 32VLE4820. Garancia 2 vjet Ekran LED me madhesi 32"... Lexo më shumë

from 22,990.00ALL
at 2 stores
TV Fuego LED 65ELU600T
Asnjë vlerësim

TV Fuego LED 65" modeli 65ELU600T. Garancia 2 vite  Me cilesi 4K ULTRA HD dhe ekran LED ku cilesia... Lexo më shumë

from 64,990.00ALL
at 2 stores
TV SAMSUNG QLED QE55Q7FNATXXH
Asnjë vlerësim

Televizor i markes Samsung modeli QE55Q7FNATXXH Me madhesi ekrani 55" dhe teknologji QLED me kontrast Q... Lexo më shumë

from 179,900.00ALL
at 2 stores
TV LG LED 32LK510BPLD.AEE
Asnjë vlerësim

Televizor i markes LG modeli 32LK510BPLD.AEE Ekran me madhesi 32" rezolucion HD  Frekuenca 50Hz.... Lexo më shumë

from 23,990.00ALL
at 2 stores
TV FUEGO LED 50"
Asnjë vlerësim

Televizor i markes Fuego, 50"  modeli 50EL600T. Garancia 1 vit Shikoni programet, filmat apo sportet... Lexo më shumë

from 39,990.00ALL
at 2 stores
TV Samsung LED 50" SMART UE50NU7402UXXH
Asnjë vlerësim

TV Samsung LED 50" SMART modeli UE50NU7402UXXH. Garancia 2 vite  Me cilesi 4K ULTRA HD dhe... Lexo më shumë

from 89,900.00ALL
at 2 stores
TV HAIER 65` Smart UHD/4-K LE K6500 A
Asnjë vlerësim

Televizor i markes Haier modeli LE 65 K6500A Televizori eshte Smart dhe ju jep mundesine te... Lexo më shumë

from 99,990.00ALL
at 1 stores
TV Grundig LED 49 Smart TV
Asnjë vlerësim

TV Grundig LED 49" SMART TV modeli 49VLX7850BP. Garancia 2 vjet  Me cilesi 4K ULTRA HD dhe... Lexo më shumë

from 59,990.00ALL
at 1 stores
Televizor FUEGO 40 Smart TV 40EL620ANDT
Asnjë vlerësim

Televizor FUEGO  40 Smart TV 40EL620ANDT. Garancia 1 vit SMART Shikoni programet, filmat apo sportet tuaja... Lexo më shumë

from 22,990.00ALL
at 1 stores
TV Fuego LED 32 32EL600T
Asnjë vlerësim

Televizor i markes Fuego, modeli 32EL600T. Garancia 1 vit Shikoni programet, filmat apo sportet tuaja te... Lexo më shumë

from 11,990.00ALL
at 1 stores
TV LG LED 50 Smart TV
Asnjë vlerësim

TV LG LED modeli 50UK6950PLB.AEE. Garancia 2 vite  Me cilesi 4K ULTRA HD e cila ofron 4 here me shume... Lexo më shumë

from 89,990.00ALL
at 1 stores
TV Elektra LED 48" Smart TV
Asnjë vlerësim

Televizor i markes Elektra modeli ET-48FHD18S-T2. Garanci 2 vjet. Televizori eshte Smart Wi-Fi dhe ju... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores