Filtra
Preferuara
 
Dyqane
 

Termus (12 Produkte)

Termus Rosmarino Rozë 500 ml
Asnjë vlerësim

Termus vakum me cilesi te larte te bere nga çelik inox, nuk ruan arome ose shije. Ajo ka nje siperfaqe te izoluar te dyfishte, keshtu qe mban te ftohte per 24 ore dhe te ngrohte per 12 ore lengjet qe ju vendosni ne te. Lartesia... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
Termus Rosmarino 750 ml
Asnjë vlerësim

Termus Rosmarino 750 ml Termus vakum me cilesi te larte te bere nga çelik inox, nuk ruan arome ose shije. Ajo ka nje siperfaqe te izoluar te dyfishte, keshtu qe mban te ftohte per 24 ore dhe te ngrohte per 12 ore lengjet ... Lexo më shumë

from 1,590.00ALL
at 1 stores
Termus Minions
Asnjë vlerësim

Termus i dizenjuar me personazhet Monions Ruan per 12 ore temperaturen e lengjeve tuaja te pandryshuar Izolim hemertik, material inoxi  Rezistent ndaj konsumit te perditshem  Sasia eshte 500 ml ... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Cante Termike Gio Style Pixel 18 lt
Asnjë vlerësim

Cante Termike Gio Style 18 lt  Kjo çante termike eshte nje mjet i nevojshem i dizenjuar per te ruajtur ushqimet dhe pijet e fresketa deri në 9 ore. Canta eshte praktike, e pajisur me 2 rripa hapje me zinxhir... Lexo më shumë

from 2,790.00ALL
at 1 stores
Cante Termike Gio Style 17 lt
Asnjë vlerësim

Cante Termike Gio Style 17 lt Kjo çante termike eshte nje mjet i nevojshem i dizenjuar per te ruajtur ushqimet dhe pijet e fresketa deri ne 13 ore. Canta eshte praktike, e pajisur me 2 rripa, ka forme vertikale, hapje me ... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
Cante Termike me Spirance
Asnjë vlerësim

Cante Termike me Spirance Kjo çante termike eshte nje mjet i nevojshem i dizenjuar per te ruajtur ushqimet dhe pijet e fresketa deri ne 5 ore. Canta eshte praktike, e pajisur me 2 rripa, ka forme vertikale, hapje me zinxh... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Cante Termike Gio Style 16 lt
Asnjë vlerësim

Cante Termike Gio Style 16 lt Çante termike e dizenjuar per te ruajtur ushqimet dhe pijet e fresketa deri ne 9 ore. Çanta eshte praktike, e pajisura me 2 rripa, hapje me zinxhir. Perdoren kryesisht gjate sezonit te v... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Termus per femije Spiderman
Asnjë vlerësim

Termus i dizenjuar me personazhin Spiderman Ruan per 12 ore temperaturen e lengjeve tuaja te pandryshuar Izolim... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Termus Frozen
Asnjë vlerësim

Termus Frozen I dizenjuar me personazhet Disney Frozen Ruan per 12 ore temperaturen e lengjeve tuaja te pandryshuar Izolim hemertik, material inoxi  Rezistent ndaj konsumit te perditshem  Kapaciteti 500 m... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Termus me Princesha
Asnjë vlerësim

Termus me Princesha I dizenjuar me personazhet Disney Princeshat Ruan per 12 ore temperaturen e lengjeve tuaja te pandryshuar Izolim hemertik, material inoxi  Rezistent ndaj konsumit te perditshem  Sasia eshte 500 ml ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Termus Mc Queen
Asnjë vlerësim

Termus i dizenjuar me personazhet Mc Queen Ruan per 12 ore temperaturen e lengjeve tuaja te pandryshuar Izolim hemertik, material inoxi  Rezistent ndaj konsumit te perditshem  Sasia eshte 500 ml ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Cante Termike Gio Style 15 lt
Asnjë vlerësim

Cante Termike Gio Style 15 lt Kjo çante termike eshte nje mjet i nevojshem i dizenjuar per te ruajtur ushqimet dhe pijet e fresketa deri në 9 ore. Canta eshte praktike, e pajisur me 2 rripa, ka forme vertikale, hapje me z... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores

Kategori të lidhura

Cante Termike Gio Style 15 lt