Tharese (112 Produkte)

Tharese flokesh Fuego BY-510
Asnjë vlerësim

Tharese flokesh Fuego BY-510 Me 2 nivele shpejtesie Fuqia eshte 1800 W E vogel e cila mund te meret kudo me... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 3 stores
Tharese Flokesh Udhetimi Remington D1500
Asnjë vlerësim

Blini online tharesen e flokeve Remington. Tharesja ka fuqi 2000 W dhe vjen me 2 aksesore: 1 perqendrues ajri dhe... Lexo më shumë

from 3,490.00ALL
at 2 stores
Tharese Flokesh First Austria FA-5666-5-BA
Asnjë vlerësim

Blini online tharese per floket First Austria. Tharesja ka fuqi 1200 W dhe vjen me nje aksesor qe sherben si... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 2 stores
Tharese Flokesh First Austria FA-5657-3-BU
Asnjë vlerësim

Blini online tharesen e flokeve First Austria . Tharesja vjen me nje koke per perqendrimin e ajrit. Tharesja ka... Lexo më shumë

from 2,190.00ALL
at 2 stores
Tharese Flokesh ISKRA RH-1803AM-1
Asnjë vlerësim

Tharese Flokesh ISKRA RH-1803AM-1 , tharese flokesh e pajisur me nje motor profesional Me 2000 W fuqi dhe 3 nivele... Lexo më shumë

from 2,990.00ALL
at 2 stores
Tharese Flokesh First Austria FA-5657-2-BU
Asnjë vlerësim

Blini online tharesen e flokeve First Austria FA-5657-2-BU. Tharesja ka fuqi 2000 W dhe vjen me 2 aksesore :... Lexo më shumë

from 2,590.00ALL
at 2 stores
Tharese Flokesh First Austria FA-5653-4-BA
Asnjë vlerësim

Blini online tharese flokesh First Austria . Tharesja ka fuqi 1300 W . Per floke me me shume volum . Tek Gjigandi... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 2 stores
Tharese Flokesh Max HD 4259, 1600W, 2 Nivele Temperature, Buton per Ajer Te Ftohte
Asnjë vlerësim

Tharese Flokesh Max HD 4259, 1600W, 2 Nivele Temperature, Buton per Ajer Te Ftohte Tharesesja e flokeve nga Iskra,  ju mundoson qe ti jepni flokeve tuaj nje pamje me te bukur pa i demtuar ato. Produkti eshte i paj... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 2 stores
Tharese Flokesh Iskra RH-1803AM-1, 2000 W, 2 Nivele Shpejtesie, Buton per Ajer Te Ftohte
Asnjë vlerësim

Tharese Flokesh Iskra RH-1803AM-1, 2000 W, 2 Nivele Shpejtesie, Buton per Ajer Te Ftohte Tharesesja e flokeve nga Iskra,  ju mundoson qe ti jepni flokeve tuaj nje pamje me te bukur pa i demtuar ato. Produkti eshte i p... Lexo më shumë

from 3,390.00ALL
at 2 stores
Tharese Flokesh Iskra RH-1827M-5, 2000-2200W, 2 Nivele Shpejtesie, 3 Nivele Temperature, Buton per Ajer Te Ftohte
Asnjë vlerësim

Tharese Flokesh Iskra RH-1827M-5, 2000-2200W, 2 Nivele Shpejtesie, 3 Nivele Temperature, Buton per Ajer Te Ftohte Tharesesja e flokeve nga Iskra,  ju mundoson qe ti jepni flokeve tuaj nje pamje me te bukur pa i demtuar ato. ... Lexo më shumë

from 3,990.00ALL
at 2 stores
Tharese Flokesh Iskra RH-1818-1, 1200 W, 2 Nivele Shpejtesie, Mini
Asnjë vlerësim

Tharese Flokesh Iskra RH-1818-1, 1200 W, 2 Nivele Shpejtesie, Mini Tharesesja e flokeve nga Max, ju mundoson qe... Lexo më shumë

from 2,290.00ALL
at 2 stores
Tharese Flokesh Max HD-3290, 1200 W, 2 Nivele Temperature
Asnjë vlerësim

Tharese Flokesh Max HD-3290, 1200 W, 2 Nivele Temperature Tharesesja e flokeve nga Max, ju mundoson qe ti jepni... Lexo më shumë

from 1,290.00ALL
at 2 stores
Tharese flokesh Fuego BY-516
Asnjë vlerësim

Tharese flokesh FuegoO BY-516 Thani floket tuaj shpejt kudo qe jeni, fale thareses fuego te ciline mund ta merrni me vete kudo. Me fuqi 1600 W Numri i funksioneve te saj eshte  2 nivele shpejtesie dhe ngroheje... Lexo më shumë

from 1,390.00ALL
at 2 stores
Tharese Flokesh Fuego BY-508
Asnjë vlerësim

Blini online tharese Fuego tek Gjigandi . Tharesja vjen me nje perqendrues ajri dhe ka fuqi 1200 W.Ka 2 nivele... Lexo më shumë

from 1,090.00ALL
at 2 stores
Tharese Flokesh Udhetimi GRUNDIG HD 2509 R
Asnjë vlerësim

Blini online tharesen e flokeve te udhetimit. Tharesja ka fuqi 1500 W dhe vjen me nje perqendrues ajri. Shume e... Lexo më shumë

from 2,090.00ALL
at 2 stores
Tharese Flokesh Udhetimi Philips BHC010/10
Asnjë vlerësim

Blini online tharesen e flokeve per udhetime Philips BHC010/10.E vogel dhe shume praktike . Tharesja ka fuqi 1200... Lexo më shumë

from 1,590.00ALL
at 2 stores
Tharese Flokesh Rowenta CV5519F0
Asnjë vlerësim

Blini online tharesen Rowenta . Tharesja vjen me 2 koka : nje perqendrues ajri dhe nje difuzor. Fuqia e thareses... Lexo më shumë

from 5,990.00ALL
at 2 stores
Tharese Rowenta CV6065F0
Asnjë vlerësim

Blini online tharese Rowenta tek Gjigandi . Tharesja ka 3 nivele temperature dhe 3 nivele shpejtesie. Gjithashtu... Lexo më shumë

from 6,490.00ALL
at 2 stores
Tharese Flokesh Rowenta CV8722D0
Asnjë vlerësim

Blini online tharese Flokesh Rowenta CV8722D0. Fuqia e thareses 2200 W . Tharesja vjen me 2 aksesore: nje difuzor... Lexo më shumë

from 7,590.00ALL
at 2 stores
Piaster Rowenta SF1512F0
Asnjë vlerësim

Blini online piaster Rowenta SF1512F0 .Piasteri nxehet deri ne 200 grade dhe ka pllaka qeramike te cilat nuk e... Lexo më shumë

from 3,190.00ALL
at 2 stores