Thonjte (65 Produkte)

Set Manikyr Pedikyr
Asnjë vlerësim

Seti përmban gërshërë, prerese thonjsh, lime thonjsh, piskatore dhe mjet për kutikulat. Gjatësia x Gjerësia x Trashësia: 9x12x2 cm... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 2 stores
Set Manicure e Pedicure Bodyform
Asnjë vlerësim

Set manikyr dhe pedikyr per kujdesin dhe higjienen e thonjve te duarve dhe te kembeve. Eliminon lehtesisht cdo... Lexo më shumë

from 3,990.00ALL
at 2 stores
SET PROFESIONAL PER THONJ
Asnjë vlerësim

Një grup dekorimesh gozhdë me printime. Përmban pullë, 5 disqe me model, bazën e diskut dhe scraper .

from 490.00ALL
at 2 stores
Gershere Per Thonjt
Asnjë vlerësim

Gershere per heqjen e lekures se keqe te thonjve tuaj. Materiali: Plastik-Metalik

from 390.00ALL
at 2 stores
Thonj Artificial
Asnjë vlerësim

Thonj artificiale ngjyre natyrale. 80 cop

from 390.00ALL
at 2 stores
Lim Per Thonjt
Asnjë vlerësim

Lim per thonjte ngjyre pink.

from 290.00ALL
at 2 stores
Zbukurues Thonjsh
Asnjë vlerësim

Zbukuruese thonjsh per dekor me xixa dhe ngjyra te ndryshme. 380 cop

from 290.00ALL
at 2 stores
Lime Per Thonjt
Asnjë vlerësim

Lime per thonjte me 4 ane. Length Width Width: 9x2.5x2.5 cm.

from 290.00ALL
at 2 stores