Filtra
Preferuara
 
Dyqane
 

Valixhe (5 Produkte)

Valixhe Scandinavia Carbon Red 60 L
Asnjë vlerësim

Valixhe Scandinavia Carbon 60 L Nje valixhe me nje pamje moderne e cila do te kujdeset per sigurine e sendeve tuaja, keshtu qe do te jete nje shoqerues i shkelqyeshem ne çdo udhetim. Fibra karbonit eshte materiali nga i... Lexo më shumë

from 13,990.00ALL
at 1 stores
Valixhe Scandinavia Carbon 40 L
Asnjë vlerësim

Valixhe Scandinavia Carbon 40 L Nje valixhe me nje pamje moderne e cila do te kujdeset per sigurine e sendeve tuaja, keshtu qe do te jete nje shoqerues i shkelqyeshem ne çdo udhetim. Fibra karbonit eshte materiali nga i... Lexo më shumë

from 9,990.00ALL
at 1 stores
Valixhe Scandinavia Carbon 60 L
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Valixhe Scandinavia Carbon 60 L Nje valixhe me nje pamje moderne e cila do te kujdeset per sigurine e sendeve tuaja keshtu qe do te jete nje shoqerues i shkelqyeshem ne çdo udhetim. Fibra karbonit eshte materi... Lexo më shumë

from 13,990.00ALL
at 1 stores
Valixhe Scandinavia Kuqe 40 L
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Valixhe Scandinavia Kuqe 40 L Valixhe Udhetimi ideale per te mbajtur te gjitha gjerat e nevojshme qe ju duhet gjate nje udhetimi ne menyre te organizuar. Me doreza anesore per ta kapur apo edhe me doreze qe ngrih... Lexo më shumë

from 9,990.00ALL
at 1 stores
Valixhe udhetimi Roze me lule 23X57.5 cm
Asnjë vlerësim

Valixhe udhetimi modeli Urban Roze me lule E përshtatshme për udhëtime të gjata, por edhe për udhëtime gjatë fundjavës. Valixhja ka 2 rrota te vendosura dhe 2 kembezt per te qendruar ne kembe. Valixhja e udh�... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores