Filtra
Dyqane
 

Vazo dekoruese (15 Produkte)

Vazo Qeramike 14x399
Asnjë vlerësim

Vazo Qeramike 14x399 Vjen ne forme kane uji  Vjen ne ngjyre te bardhe dhe dizenjuar me lule dhe shkrim mbi te  Mund te perdoret per ujitjen e luleve, per mbjelljen e tyre ose si vazo dekoruese  Material qeramike ... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Vazo Qeramike 151015
Asnjë vlerësim

Vazo Qeramike modeli 151015 Nje gjysme filxhan i dizenjuar me detaje deti  Mund te perdoret si aksesor dekorues por edhe per te mbjelle lulen tuaj te preferuar Material porcelani ... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
Vazo Qeramike JD10210
Asnjë vlerësim

Vazo Qeramike modeli JD10210 Vjen ne forme kane uji e dizenjuar nga jashte ne nje dizanj unik Mund te perdoret per ujitjen e luleve, per mbjelljen e tyre ose si vazo dekoruese  Material qeramike ... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Set 3 Vazo Qeramike 13H 420
Asnjë vlerësim

Vazo Qeramike modeli 13H 420 Dizanj unik ne pjesen e jashtme  Ne ngjyre te verdhe me fjongo ne po te njejten... Lexo më shumë

from 1,290.00ALL
at 1 stores
Vazo Qeramike JD1036-2
Asnjë vlerësim

Vazo qeramike ngjyre mustard Dizajn me karrota Per ti dhena ngjyra ambientit tuaj. Gjatesia: 22 cm

from 390.00ALL
at 1 stores
Vazo Qeramike 14x400
Asnjë vlerësim

Vazo Qeramike 14x400 Nje gjysme vazo teper e bukur  Vjen ne ngjyre te bardhe dhe dizenjuar me lule dhe shkrim mbi te  Mund te mbahet si vazo dekoruese ambjenti ose per te mbjelle lulen e preferuar Material qeramik ... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
Vazo Qeramike JD10350
Asnjë vlerësim

Vazo Qeramike JD10350 Dizanj unik ne pjesen e jashtme me thenie te stampuar Ideale per dekorimin e ambjentit si dhe mbjelljen e luleve  Material qeramik  Ne ngjyre te verdhe nderthurur me ngjyren kafe ... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
Vazo Qeramike 13H418
Asnjë vlerësim

Vazo Qeramike modeli 13H418 Ne forme rrethore ne ngjyre te verdhe  Tek pjesa e siperme vjen me dhembeza te ngrene per te bere diferencen  Nje vazo e cila mund te perdoret edhe si dekoruese ambjenti por edhe per te... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Set 3 Vazo Qeramike JD 10240
Asnjë vlerësim

Vazo Qeramike modeli  JD 10240 -3 Dizanj unik ne pjesen e jashtme me thenie te gdhendur  Ideale per... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set 3 Vazo Qeramike 14C461
Asnjë vlerësim

Vazo Qeramike modeli 14C461 Dizanj unik ne pjesen e jashtme  Ideale per dekorimin e ambjentit si dhe... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Vazo Qeramike 419-2
Asnjë vlerësim

Vazo Qeramike modeli  419-2 Vjen ne forme kane uji e dizenjuar nga jashte me nje fjongo te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Vazo Qeramike 008
Asnjë vlerësim

Vazo Qeramike modeli 008 Dizanj unik ne pjesen e jashtme  Ne ngjyre te bardhe me te kuqesi dhe me fjongo ne ngjyre roze Ideale per dekorimin e ambjentit si dhe mbjelljen e luleve Material qeramik  Ne paketim... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores