Filtra
Preferuara
 
Dyqane
 

Vegla pune dore (65 Produkte)

Set kriketi 44 pc 1/4″+1/2″ Ingco HKTS42441
Asnjë vlerësim

Set kriketi 44 pc 1/4″+1/2″ INGCO HKTS42441 Mjetet INGCO jane te perkushtuara per t'i bere mjetet me cilesi profesionale te perballueshme. INGCO beson se cilesia e larte i referohet jo vetem funksionit, perdorshmerisë... Lexo më shumë

from 6,190.00ALL
at 1 stores
117 pc Set vegla pune INGCO HKTHP21171
Asnjë vlerësim

117 pc Set vegla pune INGCO HKTHP21171 Mjetet INGCO jane te perkushtuara per t'i bere mjetet me cilesi profesionale te perballueshme. INGCO beson se cilesia e larte i referohet jo vetem funksionit, perdors... Lexo më shumë

from 4,990.00ALL
at 1 stores
Pistolete per Pastrim Ingco AWG1001
Asnjë vlerësim

Pistolete per pastrim nga Ingco modeli AWG1001 Madhesia e grykes 215mm Kapaciteti i larjes 0.75Litra Presioni i funksionimit: 4bar Është ideale për ju nëse dëshironi të lani makinat dhe oborrin me presion të lart... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pistolete per Gomat Ingco ATG0601
Asnjë vlerësim

Pistolete per gomat nga Inco modeli ATG0601 Me diameter 63,5mm. Mund te fryni gomat e makines tuaj Presioni në psi (0-174psi) dhe bar (0-12 bar)  Mbron gomat nga demtimi. Lidhja e tubit të hyrjes së ajrit 350mm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set kacavide me 24 maja Ingco
Asnjë vlerësim

Set kacavide me 24 maja INGCO Kaçavidat INGCO HKSDB0248 24 jane te dizajnuara me maja kaçavide te levizshme per montim te lehte dhe zevendesim te llojeve te ndryshme te majave ne baze te vides. Dizajn kompakt dhe i ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pistolete me Ajer Ingco ABG031
Asnjë vlerësim

Pistolete me ajer nga marka Ingco modeli ABG031 Me diameter gryke 3mm. Mund te fryni gomat e makines tuaj apo ta perdorni per shebimet te tjera... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Zmerilues Ingco APS1501
Asnjë vlerësim

Zmerilues i markes Ingco modeli APSD1501 Me shpejtesi rrotullimi 10000 Pesha e lehtë dhe dizajni i lehtë për t'u mbajtur në dorë dhe me dorezë të butë siguron kontroll optimal gjatë punës. Zmeriluesi ka lemues 6" ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Makineri per Gozhdim Ingco ABN15501
Asnjë vlerësim

Makineri per gozhdim nga marka Ingco modeli ABN15501 Mban deri ne 100 cope gozhda ne brendesi Madhesia e kokes... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pince Ingco HCP28168
Asnjë vlerësim

Pinca nga Ingco modeli HCP28168 Madhësia: 6 "/ 160mm Me ngjyre te zeze dhe te verdhe Pjesa e mbajteses eshte material qe nuk demton duart gjate kohes qe i perdorni... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Dare mekanike 9" Ingco HRP02230
Asnjë vlerësim

Dare mekanike e markes Ingco, modeli HRP02230 Madhësia: 9"/228mm Me ngjyre te zeze dhe te verdhe Perdoret per prerje te telave, zhveshje kabujsh etj Pjesa e mbajteses eshte material qe nuk demton duart gjate kohes qe i pe... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Prerese Tubash Ingco PVC HPC0442
Asnjë vlerësim

Prerese tubash e markes Ingco, modeli HPC0442 Me gjatesi 225 mm Me ngjyre te verdhe Perdoret per prerjen te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Dalte per Dru Ingco HWC0816
Asnjë vlerësim

Dalte e markes Ingco, modeli HWC0816 Pjesa metalike ka gjatesi 140 mm dhe gjeresi 16 mm Kjo dalte sherben per... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Prerese Tubash Ingco HPC0232
Asnjë vlerësim

Prerese tubash e markes Ingco, modeli HPC0232 Me ngjyre te verdhe Perdoret per prerjen te tubave prej alumini... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Dare mekanike 10" Ingco HRP02250
Asnjë vlerësim

Dare mekanike e markes Ingco, modeli HRP02230 Madhësia: 10"/250mm Me ngjyre te zeze dhe te verdhe Perdoret per prerje te telave, zhveshje kabujsh etj Pjesa e mbajteses eshte material qe nuk demton duart gjate kohes ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Prerese Kabelli Ingco HCCB20136
Asnjë vlerësim

Prerese metalike e markes Ingco modeli HCCB20136 Kjo prerese sherben per te prere kabuj te ndryshem prej bakri dhe aluminin Nuk mund te prese materiali si celik, ACSR etj Gjatesia eshte 91.5 cm dhe siperfqja e prerjes 5... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Krik Hidraulik Ingco 3 Ton
Asnjë vlerësim

Krik hidraulik i markes Ingcon, me valvul sigurie Pesha maksimale mbajtese eshte 3 ton Lartesia minimale 140... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pompe Zhytese per Ujera te Ndotur Ingco 750 W
Asnjë vlerësim

Pompe zhytese per ujera te ndotur e markes Ingco Mund te perdoret pa u shqetesuar, per ujitje, per zhvendosjen... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kaliber Elektronik Finder 150MM
Asnjë vlerësim

Kaliber Elektronik i markes Finder  Mat deri ne gjatesi 150mm Cilindër dixhital me cilësi të lartë, një mjet i dobishëm i cili nuk duhet te mungoje ne asnje laborator I sakte dhe shume here me i lehte ne perdorim ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Celes Egzagon 9 cop
Asnjë vlerësim

Vegla pune Celes egzagon Paketimi permban 9 cope

from 0.00ALL
at 0 stores